Vrouwen met een dubbele vagina worden 2x ontmaagd

1 op de miljoen vrouwen wordt ermee geboren;met een uterus duplex.

Zoals de naam al aangeeft, heeft de vrouw dan 2 baarmoeders, maar meestal ook een dubble vagina-ingang.

Veel van deze vrouwen krijgen gewoon kinderen en er zijn er die echt ‘dubbel zwanger’ zijn.

Dat wil zeggen dat ze in de ene baarmoeder bijvoorbeeld 3 maanden zawnger zijn en in de andere al bijna moeten bevallen.

Dat ‘dubbel in verwachting zijn’ is in veel gevallen niet zonder risico’s.

In deze media-maatschappij treden vrouwen die ermee behept zijn, daar ook nu ook mee voor het voetlicht. Zo ook de 27-jarige Britse Hazel. Zij heeft ook ‘alles’ dubbel en is dus ook 2x maal in haar leven ontmaagd.

Deze frank en vrije opmerkingen maakte ze ochtendshow ‘This Morning’ van de Britse commerciële zender ITV.

Uterus Didelphys of Uteres Duplex wordt het genoemd.

Hazel benadrukte vooral de voordelen. “Ik voel me er goed bij, ondanks dat ik mijn maagdelijkheid dus 2x verloren heb. Toen ik het eenmaal wist, heb ik het meteen aan iedereen verteld. Ik kan je verzekeren: met zo’n onthulling weet je op feestjes het ijs te breken.”

Pas nadat haar toenmalige vriendje liet weten dat haar genitaliën er anders uitzagen, ging Hazel naar de dokter. “Ooit vroeg ik een schoolvriendin in welke ‘opening’ een inlegkruisje moet. Toen bleek dat ze dacht dat ik het ook over mijn achterwerk had, was ik te gegeneerd om de conversatie voort te zetten.” Een operatie werd voorgesteld, maar omdat Hazel bang was voor een groot litteken liet ze dat achterwege.

Van enige complexen over de aandoening is duidelijk geen sprake bij de Engelse. “Ik voel me prima in mijn lichaam en ga met mijn man zelfs naar seksclubs. Hét bewijs dat ik er heel relaxed en niet schaamtevol onder ben.”

Toch is het ook oppassen geblazen voor Hazel: “Als ik ooit zwanger word, wordt het dus opletten dat ik niet ook zwanger word aan de andere kant”

Lees ook:Nadia heeft spijt van Gouden Kooi-seks
Lees ook:Dubbel vuurwerk
Lees ook:Eenmaal, andermaal: Wie koopt de siliconenborsten van Katy Price?
Lees ook:Christina Aguilera trots op haar volle borsten
Lees ook:75-jarige Russin laat vagina verjongen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>