Naomi Wolf (her)ontdekt het orgasme met 37 cm lange pin in onderrug

De Amerikaanse schrijfster en feministe Naomi Wolf (49) doet in haar nieuwste boek ‘Vagina’ een opvallende bekentenis.

Toen haar orgasmes enkele jaren geleden aan intensiteit verloren, onderging ze een operatie waarbij een pin van 37 cm in haar onderrug werd geplaatst.

De pin ontlast een geknelde zenuw waarna alles volgens een zeer gelukkige (en voldane) Naomi ‘weer ging stromen’…

Gisteren bespraken Annemarie Oster, Sylvana Simons en Claudia de Breij het boek bij de DWDD. Ze waren niet onverdeeld enthousiast. De vrouwen waren van mening dat Naomi het wiel voor de zoveelste keer had uitgevonden, namelijk dat een vrouw die goed functioneert seksueel en algeheel gelukkiger is.

Tja. Dat lijkt ons ook logisch inderdaad. Toch kan het boek een eyeopener zijn voor vrouwen bij wie het allemaal niet vanzelf gaat, of bij wie het klaarkomen minder is geworden.

In Noami Wolfs’ woorden: ‘Het gevoel van vitaliteit, van opgetogenheid kwam niet meer. Ik was aan het verliezen wat van mij een vrouw maakt. En met dat vooruitzicht kon ik niet leven…’

Zie hier de discussie in DWDD over het boek:

Lees ook:‘Doet het pijn?’: vrouwen open over hun eerste keer
Lees ook:David leeft voor eten en neuken met negerinnen
Lees ook:Vrouwen 50+ hebben de beste seks ever
Lees ook:Soms sterft de vagina
Lees ook:Kim Holland schrijft seksboek voor mannen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Naomi Wolf (her)ontdekt het orgasme met 37 cm lange pin in onderrug

  1. mercadeo internet

    Omdat hij zich nu eens niet wilde vervelen, maakte hij een studie van al die rare krabbels voor hem in het zand en al zouden er nu vrouwen te over zijn die hem om zijn nek wilde vliegen, dan hadden zij pech. Hij had nu geen tijd meer voor liefdesperikelen of een hobby dat daar op leek. Gefascineerd bekeek hij zijn gepriegel en schoot in de lach. Het zag er ook niet uit. Stug ging hij verder en de eerste drie letters (want dat waren het) waren een /, een 0 en een X. ‘Man’ stond er, vond hij. Nou, daar had ie wat aan.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: APPLE kuist de vagina ***** | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>