Ook de mannelijke seks-spieren kunnen getraind worden

SupermanPVrouwen zijn er bekend mee. Zij die net een bevalling achter de rug hebben of moeite hebben met klaarkomen, kunnen veel baat hebben bij het doen van bekkenbodemspier-oefeningen.

Maar ook mannen kunnen werken aan de pelvis-zône, om intensere orgasmes te beleven. En daar hoeven ze niet eens voor naar de sportschool……….

Begin met het herkennen van de PC-spier . Dit is de afkorting voor pubococcygeus-spier, onderdeel van de bekkenbodemspieren.

De makkelijkste manier om dat te doen is 2 vingers net achter de teelballen te plaatsen wanneer je al zittend plast. Stop tijdens het stralen en let op de samentrekking van de spiergroep wanneer je de rest van de stroom laat vloeien. Dat is em!

Net als bij de traditionele kegeloefeningen voor dames, staat ook bij de mannelijke variant het samentrekken centraal. De basisoefening bestaat uit het krachtig opspannen van de PC-spier gedurende 2 seconden, opnieuw te ontspannen en dit dagelijks 20x te herhalen.

Bij het zogenaamde ‘fladderen’ trek je de PC-spier een aantal keer na elkaar zo snel mogelijk aan om daarna pas te ontspannen. Bouw dit rustig op tot 20 door elke week 5 samentrekkingen toe te voegen aan het programma.

1x per dag een superkegel doen, is meer dan genoeg. Bij deze oefening moet de pubococcygeus-spier gedurende een halve minuut stevig worden opgespannen.

Bij de pull-up moet je jezelf inbeelden dat er een koord door het midden van je lichaam loopt. Als de PC-spier stevig opgespannen staat, trek je die zo hoog mogelijk op. Hou dit enkele tellen aan en ontspan.

Deze oefening kunnen ook gedaan worden tijdens het voorspel. Het is ideaal om even te tonen wat je als man in huis hebt. Wanneer je eenmaal een erectie, laat je je partner een washandje over de penis hangen. Beweeg vervolgens 5 tot 10 keer op en neer. Succes verzekerd!

Sporten en vooral ook zwemmen zijn sowieso goede trainingen voor mannen en vrouwen om seksueel optimaal te blijven presteren!

Lees ook:Sex-workout
Lees ook:Tantra-seks: spiritueel klaarkomen met je ‘innerlijke fluit’
Lees ook:De pretsigaret laat de penis op den duur ‘hangen’
Lees ook:Seks voor vrouwen: The Chippendales deze maand in Nederland
Lees ook:Rapper 50 Cent heeft zich een ontstoken schouder gemasturbeerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>