Ambtenares die seks-ongeluk op dienstreis kreeg eist schadevergoeding

Een vrouwelijke ambtenaar uit Ausralië heeft van haar werkgever: de overheid, een compensatie geëist voor een ongeluk in 2007 tijdens een dienstreis.

Tijdens een vrijpartij viel een glazen lampenkap op haar hoofd.

De vrouw hield er littekens in haar gezicht aan over………..

De Australische overheid verzet zich echter tegen de eis. De advocaten menen dat de vrouw niet in functie was toen ze haar verwondingen opliep. Ze had tijdens een zakenreis seks in een hotel, waarbij een gloeilamp boven het bed uit de fitting viel en haar gezicht raakte. Daarbij liep ze verwondingen op.

Volgens ComCare, een afdeling van de Australische overheid die verantwoordelijk is voor veiligheid op en rond het werk, is de claim ongeldig, omdat seks geen ‘gewone activiteit’ is op een dienstreis, zoals eten en douchen dat wel zijn.

De advocaat van de vrouw houdt echter vol dat het een ongeluk betrof dat in wezen niet verschilt van een valpartij in de badkamer. De zaak komt nu voor de rechter.

Lees ook:Seks in de baas z’n tijd valt niet onder werkverzekering
Lees ook:Vreemde fetish: bondage loopt dodelijk af
Lees ook:SM-stel krijgt celstraf van rechter vanwege het elkaar pijn doen
Lees ook:Vreemde fetish: cowboy spelen tijdens de seks
Lees ook:Wereldrecord neuken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>