DSK betekent nu ‘Dodo Seks Klub’

DodoSamureLe DSK.

Zo heet het nieuwe bordeel van Dominique Alderweireld, die in opspraak kwam tijdens het seksschandaal rond IMF-topman Dominique Strauss-Kahn.

“DSK staat natuurlijk voor ‘Dodo Seks Klub’………..”

Daarover schrijft de Belgische krant De Morgen.

Tot 15 mei 2011 was Dominique ‘Dodo La Saumure’ Alderweireld een onbekende uitbater van met rode neons verlichte bars langs Henegouwse en West-Vlaamse rijkswegen.

“Ik had en heb de gewoonte om mijn personeel na de laatste shift op zondagochtend croissants te brengen. Ook die zondag. Ik sprak over de croissants met een Franse vriend die mij belde. Wat ik niet wist, was dat zijn telefoon werd afgetapt. De politie weigerde te geloven dat het croissants waren. Ze dachten: codetaal voor cocaïne.”

Wat Alderweireld niet wist, was dat 6.000 kilometer daarvandaan IMF-topman Dominique Strauss-Kahn was gearresteerd na de aanranding van een kamermeisje in het Sofitel in New York. Hijzelf werd in de boeien geslagen in Frankrijk en daarmee kwam het onderzoek naar seksfuiven in het Carlton hotel in Rijsel in een stroomversnelling.

De entourage van DSK organiseerde seksfeestjes om de man te behagen die werd gezien als de toekomstige nieuwe Franse president.

Een van de meisjes was Béatrice Legrain, de partner van Dodo. Zij vloog met enkele collega’s uit zijn bars over naar New York om DSK door het weekend te helpen. “Over een jaar start het proces”, zegt Alderweireld. “Ik zal zij aan zij in de beklaagdenbank zitten met DSK. Eindelijk een gelegenheid om hem te ontmoeten.”

In België zegt de bordeelhouder zich strikt aan de wet te houden. Hij verhuisde in 2000 na de nieuwe Franse prostitutiewet naar Doornik en zegt: “Ik heb dat niet enkel gedaan voor jullie mooie weer. Bij mij worden de meisjes medisch gevolgd. Niemand wordt ergens toe gedwongen.”

Lees meer in De Morgen, ook digitaal beschikbaar.

Lees ook:DSK is woest op seksclub ‘Le DSK’
Lees ook:Een ‘hotdog’ DSK is 30 centimeter lang!
Lees ook:Belgische sexclub mag geen DSK blijven heten
Lees ook:De sekscapades van DSK door Gerard Dépardieu
Lees ook:DSK waarschijnlijk niet vervolgd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>