DSK waarschijnlijk niet vervolgd

Welk van de scenario’s is waar? Liegt het kamermeisje, omdat ze geld rook en ze de zwakke plek wist van haar hooggeplaatste gast DSK of is die laatste echt de seksuele allesvreter, zoals velen hem typeren?

Meestal weet ik het in dit soort zaken vrij zeker, maar bij deze zaak blijf ik twijfelen.

Ook de aanklagers in de V.S. vinden dat er te weinig bewijs is om Dominique Strauss-Kahn zonder twijfel te veroordelen………..

Daarom zal het OM in New York de gevallen IMF-topman hoogstwaarschijnlijk niet vervolgen. De aanklagers zullen morgen tijdens de zitting aan de rechter vragen de vervolging op alle punten te staken, melden bronnen aan de New York Post.

De geloofwaardigheid van het kamermeisje, dat beweert te zijn aangerand door Strauss-Kahn: Nafissatou Diallo, wordt steeds verder in twijfel getrokken. Zo zou ze eerder een groepsverkrachting hebben verzonnen en voert ze op belastingaangiften een niet-bestaand kind op.

Bovendien beweerde ze geen seks te hebben gehad de avond voor de vermeende aanranding. Haar advocaat beweerde tijdens het proces dan ook dat een rode plek op haar lichaam wel veroorzaakt moest zijn door de aanranding. Later bleek het kamermeisje wel degelijk seks te hebben gehad.

Diallo loog ook over wat er gebeurde na de vermeende aanranding en claimde niet te hebben geweten wie DSK was. Later bleek ze het voor het incident met een vriend over de IMF-topman te hebben gehad.

Lees ook:Strauss-Kahn (ex IMF) klaagt kamermeisje aan wegens verkrachting!
Lees ook:Kamermeisjes krijgen een ‘DSK-alarmknop’
Lees ook:Eerste beelden film over DSK vrijgegeven met (uiteraard) veel seks
Lees ook:DSK nodigde nog 2 andere dames naar zijn kamer
Lees ook:Kamermeisje spreekt: ‘DSK wilde gepijpt worden’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>