Ik ga op militaire missie en ik neem mee… mijn prostituée?

Ik kijk niet snel op van iets, maar Annemarie Jorritsma die zegt dat Nederlandse militairen voortaan prostituées mee moeten nemen op een missie zodat hun seksuele spanning afneemt vind ik wel heel erg eeeeh… vrij?

Ze zei dat uit hoofde van haar functie als voorzitter van de Taskforce Vrouwen, Veiligheid en Conflict, die het ministerie van Defensie adviseert.Niet alleen zouden de heren militairen minder seksueel gefrustreerd zijn en hun werk dus beter doen omdat ze net geneukt hebben, ook zouden ze van hun vrouwelijke collega’s afblijven.

Nu heb ik 2 vragen aan Annemarie:

1. Moet je mannen die hun handen niet thuis kunnen houden, hun hormonen niet kunnen weerstaan en niet genoeg hebben aan koude douches en masturberen, belonen door een paar gewillige betaaldames mee te sturen?

2. Wat doen we met vrouwelijke militairen die seksueel gefrustreerd raken en niet genoeg hebben aan koude douches en masturberen? Gigolo’s?

Lees ook:Interactieve dildo’s voor de seks van uitgezonden militairen
Lees ook:Vrouwen hebben heftiger seks als ze op vakantie zijn
Lees ook:Reacties op verboden buitenseks Groningen
Lees ook:Zorg dat je erbij komt: bij de Marine !
Lees ook:Vrouwen masturberen meer

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ik ga op militaire missie en ik neem mee… mijn prostituée?

 1. Roland Klaverstijn

  Volgens mij is het beroep van prostituée een legaal beroep en als ‘men’ vindt dat het meezenden van deze dames helpt om het moreel van ‘onze’ jongens hoog te houden, lijkt er dus niets aan de hand. Maar wat ik zwaarder vind wegen, is dat er heel veel mensen zijn die prostitutie afwijzen, zal het thuisfront er zeker niet blij mee zijn en leidt het tot heel veel praktische problemen (of komen er dan ook speciale pees-tentjes?). Niet doen dus, geen goed plan. Stel je voor dat andere werkgevers niet alleen een maaltijd maar ook een hoer ter beschikking stellen voor hun werknemers die onder grote druk, avond aan avond over moeten werken… beetje raar toch?

    /   Reply  / 
 2. fiona

  Het is een beetje erg vreemd dat prostituees meegezonden zouden moeten worden.
  Want hoe zou je deze willen selecteren dan? Een deel van de prostituees werken al onder dwang in de prostitutie….
  Zou je de loverboys nog meer werkgelegenheid willen geven?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>