Red jezelf door betaalde seks

En zo is het cliché weer eens bewezen: de ergste anti-homo brullers zijn vaak zelf homo. Waarom zou je je druk maken met wie een ander naar bed gaat, als je zelf ook helemaal blij en gelukkig bent met je eigen seks?

Enfin, deze meneer Bob Allen, medevoorzitter van de campagne voor het presidentschap voor Senator John McCain in Florida dus niet……….

Hij is betrapt toen hij een mannelijke undercover agent wou oppikken voor seks in een park. Zijn excuus? Hij was bang voor alle zwarten in het park en deed daarom maar alsof hij seks wilde met een man.

De 48-jarige republikein is een vijand voor holebi en transgender burgerrechten organisaties in Florida en nu aangeklaagd voor uitlokking van prostitutie. Allen verkondigde op de opnames die werden gemaakt tijdens de ondervraging: “Dit was een stevige zwarte kerel en er was niemand anders dan allemaal zwarte mannen in het park”.

Hij zei dat hij alles zou hebben gedaan om daar weg te komen, omdat hij niet wou vermoord of aangevallen worden. Dus, dan weet je het: ben je bang in een park? Bied dan een man op een toilet geld aan in ruil voor seks.

Lees ook:Disneyland, Pedoparadijs?
Lees ook:Vader brengt zoon naar de hoeren en voelt zichzelf genaaid
Lees ook:De paus is protestant en Berlusconi monogaam
Lees ook:Gang Bang Sex with friends aangeklaagd vanwege naam
Lees ook:Donald Duck aangeklaagd wegens tietenknijperij

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Red jezelf door betaalde seks

  1. jaja

    Dit was in Aug 2007?
    ok?

      /   Reply  / 
  2. jaja

    excuses, ik las niet goed, mijn fout!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>