Seksbommen voor Uruzgan

boomerangcardyoureasexbomb300dpirgbonlineWanneer je in den vreemde zit, wil je ook weleens wat!

Dat geldt zeker ‘onze’ jongens (en meiden) in Uruzgan.

Kim Kötter, die enige jaren geleden nog als een boerentrien werd gezien is een hele fraaie.

Zij reist vandaag af naar de manschappen en heeft ook nog eens zeer aangenaam gezelschap bij zich…..

Kim was het die enkele jaren geleden bijna levensgroot op de voorpagina van de krant van ‘Wakker Nederland’ prijkte, waarbij ze op klompen over de catwalk paradeerde, gestoken in Hollandse klederdracht, compleet met knipjesmuts.

De andere modellen, gehuld in vaak de meest exotische dan wel erotische kleding, sloegen het tafereel van een afstandje enigszins besmuikt gade. “Die boerentrien maakt geen schijn van kans…”

Maar het was deze Twentse die destijds met de titel ‘Miss Universe Nederland’ aan de haal ging.”Haha, nou seksbom? Intussen ben ik dus gepensioneerd Miss Universe”, lacht Kim, die tegenwoordig een modellenbureau runt.

Verder reizen er twee modellen in haar kielzog mee. “Romy Engels uit Enschede en Moniek, mijn zus. Ik doe voornamelijk de presentatie, maar ze hebben me ook zo gek gekregen dat ik ga zingen. Samen met die twee anderen meiden gaan we de Andrew Sisters vertolken. Bovendien gaan we in Uruzgan een compleet nieuw nummer opnemen, speciaal geschreven voor onze soldaten daar.”

Het moet volgens Kim een song worden waar onze mannen en vrouwen in Afghanistan zich goed bij voelen als ze het draaien. “Het wordt vooral een groet aan het thuisfront, en het is de bedoeling dat het ook daadwerkelijk wordt uitgebracht. De opbrengsten gaan naar een goed doel dat Defensie uit zal kiezen.”

Lees ook:Heren, smullen maar: de sexy boerinnenkalender is daar!
Lees ook:Kim Holland wil pornovariant van ‘Oh Oh Cherso’
Lees ook:‘Kamp Holland’: Kim Holland met 10 andere sexy meiden
Lees ook:Een vrouwvriendelijke sexshop heet een ‘prikkelshop’
Lees ook:Tatjana vindt sexy opvolgster in Zimra Geurts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>