Rugbyspelers opgewarmd met seks voor de match

De Australische rugbyclub Prahran is verwikkeld in een seksrel.

Er is uitgelekt dat de spelers voor een wedstrijd werden ‘gemotiveerd’ door naakte dames in de kleedkamers…….

Deze onthulling komt precies in een periode dat het Australische rugby wordt geplaagd door een ander seksschandaal, waarmee aan het licht kwam dat spelers van een vooraanstaande club enkele jaren geleden groepsseks hadden met een serveerster.

Zelfs de premier van de staat Victoria bemoeit zich nu met het sexident.

“Het is een walgelijk voorbeeld voor jongeren en gezinnen,” vindt John Brumby. “We proberen de jeugd aan te moedigen aan sport te doen en dan lezen ze in de krant dat hun favoriete rugbyclub een stripteasejuffrouw in de kleedkamer stopt. Ongepast en het geeft totaal de verkeerde signalen,” zegt hij in de Herald Sun.

Daarnaast zijn ook vrouwenorganisaties boos over de sexy warming-up die 1 mei jongstleden plaatvond. “Het is opnieuw een voorbeeld van wat mannen doen onder het mom van mannenvriendschap,” vindt vrouwenrechtenadvocate Melinda Tankard Reist van het Australische Vrouwenforum.

“Het is een misselijk voorbeeld van hoe mannen vrouwen als een object beschouwen. Een stripact voor de match, wat gebeurt er in hemelsnaam na de wedstrijd?”, vraagt ze zich af.

Trainer Craig Berner verklaart dat een voormalige speler verantwoordelijk is voor het damesbezoek. “Het duurde niet lang omdat ze wisten dat ik er niet echt blij mee zou zijn,” zegt hij. De club wordt mogelijk gestraft door de bond. “We hebben normen en waarden in ere te houden tijdens de competitie”, luidt het bij de Rugby-Association.

Lees ook:Louis van Gaal verbiedt vandaag seks voor de wedstrijd
Lees ook:Seksschandaal bij Franse voetbalselectie
Lees ook:Waarom mannen voetballen leuker vinden dan seks
Lees ook:Belgische sportman-vrouwen doen b(r)oekje open over seks voor de wedstrijd
Lees ook:Prikkelende plekken: voetballer ontslagen na troostseks in dug out

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>