Hoe wordt een man 113? Sigaretten, whisky en wilde wijven!

henry-allinghamHij werd geboren op 6 juni 1898. Vannacht overleed hij in zijn slaap. Hij leefde dus in 3 verschillende eeuwen!

Henry Allingham had een lang en boeiend leven. Hij was met zijn 113 jaar de oudste man ter wereld. Zijn recept? Roken, drinken en seks!

De Engelsman Henry Allingham stierf in een verzorgingstehuis voor blinde veteranen in de buurt van de zuidelijke havenstad Brighton.

Hij was al sinds januari 2007 de oudste man van Groot-Brittannië. Hij verwierf de titel oudste man ter wereld, toen zijn voorganger, de Japanner Tomoji Tanabe, het vorige maand op eveneens 113-jarige leeftijd welletjes vond.

Allingham grapte toen, dat hij zijn lange leven aan sigaretten, whisky en wilde vrouwen te danken had. Daar voegde hij aan toe dat je natuurlijk wel je maat moet kennen.

De oude baas was 1 van de 2 laatste Britse veteranen uit de Eerste Wereldoorlog die nog leefden. Hij was ook ooit bij de allereerste piloten van de RAF, de Britse koninklijke luchtmacht.

Vorige maand werd in Londen nog een feestje georganiseerd voor Allinghams 113e verjaardag. Zelfs tijdens zijn laatste levensmaanden was hij nog bijzonder actief, ook al zat hij in een rolstoel.

Henry Allingham kreeg met zijn vrouw 2 dochters. Hij laat 5 kleinkinderen, 12 achterkleinkinderen, 14 achterachterkleinkinderen en 1 achterachterachterkleinkind na.

Wie nu de oudste man ter wereld is, is niet meteen duidelijk. De Amerikaanse Gertrude Baines (115) is nog steeds de oudste vrouw.

Lees ook:De Führer had maar ene bal
Lees ook:Vreemde fetish: man heeft seks met brievenbus
Lees ook:Oude hoer: 96 jaar, 65 daarvan in business, 3500 klanten, €900,- per beurt
Lees ook:Sekspil voor vrouwen lijkt geen roze viagra te worden
Lees ook:De oude Grieken tekenden al piemels op muren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>