Daar is ie: de vrouwvriendelijke VVD-bikini’babe’

vvdnieuwevideoVVD-bikinibabeDe VVD in Enschede heeft na alle kritek op hun omstreden filmpje een vrouwvriendelijke versie hiervan op internet geplaatst..

In de nieuwe versie die vanmiddag op de VVD-site en YouTube is gezet, is het geen vrouw in bikini die zich uitkleedt, maar een gespierde man in een zwembroek.

“Hopelijk komen we hiermee tegemoet aan de wensen van de vrouwenraad”, aldus het 20-jarige kandidaat-raadslid Jeroen Diepemaat.

De VVD Enschede laat weten dat het nooit de bedoeling is geweest om iemand te kwetsen met het filmpje.

“We wilden met een knipoog een aantal standpunten brengen’’, getuigt Diepemaat, die op nummer 4 op de kieslijst staat en het filmpje samen met een aantal andere jongeren heeft bedacht.

“In Enschede moeten we zo’n 30 miljoen euro bezuinigen en het gebeurt nogal eens dat er teveel geld wordt uitgegeven. Enschede moet niet een te grote jas aantrekken, vinden wij. Daarom trekt het meisje aan het eind van het filmpje haar jas uit, als illustratie en knipoog. We wilden hiermee de aandacht van jongeren trekken voor de gemeenteraads-verkiezingen. En volgens mij is dat ook wel gelukt, want het filmpje is op YouTube al zo’n 45.000 keer bekeken.’’

Ondanks dat Diepemaat de reactie van de EVR ‘moralistisch en een beetje flauw’ vindt, hebben de jongeren besloten om het filmpje aan te passen. “Zondagmiddag plaatsen wij een nieuw filmpje op de website. Nee, wij bezwijken niet voor de kritiek. We komen alleen met een reactie die aan hen tegemoet komt.’’

Hoe was het ook alweer na afgelopen week? De PvdA draait en het CDA waait. Wat zou de VVD dan doen?

Afijn, hieronder: de nieuwe VVD-’babe’. Let wel: alleen de laatste 5 seconden zijn anders. De gespierde heer moet een vrouwvriendelijker versie maken. Er is veel geknipoogd in Enschede dit weekend…….

Lees ook:Wordt u opgewonden van de VVD-bikini-babe?
Lees ook:Puberporno als eigentijdse seksuele voorlichting
Lees ook:Masturberen om zomerfestival te promoten
Lees ook:Vrouwen vinden gespierde mannen viriele mannen
Lees ook:Burgemeester Belgische Aalst betrapt bij seks op toren. Filmpje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>