Frankrijk gniffelt zich gek: oud-minister zegt fellatio i.p.v. inflatie // Aktua

rachida-dati-nicolas-sarkozyDe voormalige Franse minister van Justitie, Rachida Dati, heeft gisteren met een verspreking voor hilariteit gezorgd. In een interview over de economie verhaspelde ze inflatie naar fellatio, de latijnse benaming voor pijpen………..

In het Frans ligt het woord fellation natuurlijk dicht bij inflation. De verspreking had plaats tijdens een interview over buitenlandse investeringsfondsen. Dati merkte haar geblunder niet op en praatte gewoon door. Ook de journalist reageerde niet op het detonerende woord.

Later verspreidde het filmpje van het interview zich op internet en reageerde Dati zelf. Ze zei te snel te hebben gesproken en het jammer te vinden dat dit alles was wat mensen hadden onthouden van het interview.

Dati vertrok vorig jaar uit het Franse kabinet na kritiek op haar glamoureuze leven. Ze is inmiddels Europees parlementslid.

Voila, dit is waar de Fransen zich zo om bescheuren………..

Lapsus: Dati confond “inflation” et… “fellation”
Geüpload door LePostfr. – Nieuwe video’s uit de hele wereld.

Lees ook:Paus die het woord ‘penis’ in de mond neemt is ware internethit
Lees ook:De schunnigheden van een nieuwslezer
Lees ook:Condoomreclame van TV gehaald voor Ramadan
Lees ook:Happy Hooker Xaviera Hollander
Lees ook:Tristane Banon legt op TV uit hoe chimpansee DSK haar besprong

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *