5 nieuwe aangiftes tegen met hepatitis en hiv-besmette Keith Bakker

6 meisjes in totaal hebben inmiddels een melding gemaakt van mogelijk seksueel misbruik door verslavingsdeskundige Keith Bakker.

De inmiddels ex NCRV-programmamaker is volgens het AD besmet met hepatitis B en hiv……………….

Misdaadjournalist John van den Heuvel meldt verder dat het OM en zedenpolitie een onderzoek starten naar Bakker.

De meisjes worden op dit moment onderzocht door een gynaecoloog in het AMC.  Ze zeggen door hem seksueel misbruikt te zijn. Het gaat om zowel minderjarigen als meerderjarigen.

“Een aantal meisjes zegt dat het niet alleen therapie is wat ze daar hebben moeten ondergaan”, aldus Van den Heuvel in RTL Boulevard. “Ze werden ook uitgenodigd bij hem op de bank. Daar vonden allerlei handelingen plaats die een therapeut niet bij zijn cliënten moet verrichten.”

Vorige week beschuldigde een minderjarige ex-patiënte uit de afkickkliniek van Keith Bakker de verslavingsgoeroe van seksueel misbruik in De Telegraaf. Deze week zijn daar dus 5 beschuldigingen aan zijn adres bijgekomen.

Hij zelf ontkent tot op heden alle aantijgingen, maar geeft toe dat patiëntes soms bij hem overnacht hebben. Verder doet hij laconiek. Bakker: “Ik heb honderden cliënten, die niet allemaal geestelijk even stabiel zijn. Tegen dit soort verhalen kan ik me daarom moeilijk verweren.”

De zaak gaat een vervolg krijgen volgens Van den Heuvel, die meldt dat de zedenpolitie, het OM en de Inspectie Volksgezondheid een onderzoek willen starten naar Bakkers kliniek ‘Smith & Jones’.

Lees ook:NCRV ontslaat Keith Bakker vanwege seksincidenten
Lees ook:Vaticaan opent website over eigen pedo’s
Lees ook:Seks-fantasieën tiener-jongens en -meiden bijna gelijk
Lees ook:In Nederland zijn minstens 50.000 mensen met een pornoprobleem
Lees ook:Amsterdam licht jongeren voor over ‘sexting’ en ‘grooming’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>