Een mooie slaapkamer zorgt voor meer nachtrust en seks

Mooi beddengoed kopen voor je slaapkamer, op tijd stofzuigen en gordijnen reinigen en de boel zo inrichten dat de kamer slechts gericht is op de 2 dingen waarvoor die bedoeld is: namelijk slapen én vrijen.

Dat zorgt ervoor dat de kwaliteit van de nachtrust en de seksfrequentie toenemen……

Uit recent onderzoek blijkt dat mensen beter slapen wanneer hun slaapkamer schoon en opgeruimd is. 1500 Amerikaanse volwassenen tussen 25 en 55 jaar werden ondervraagd.

Minder dan de helft zei van zichzelf een goede slaper te zijn. 70% van de ondervraagden maakte elke dag hun bed op. Zij hadden 19% meer kans tot de goede slapers te behoren. 90% vindt een comfortabele matras en kussens belangrijk, tweederde hecht belang aan een koele kamertemperatuur en frisse lucht en driekwart wil een schone kamer. 60% vervangt wekelijks het beddengoed en 75% zegt dat ze meer uitgerust zijn wanneer hun lakens fris ruiken.

Je moet eigenlijk maar 2 dingen doen in een slaapkamer: dat zijn slapen en vrijen. Richt je ‘master-bedroom’ daar op in. Veel mensen kijken er ook nog tv of regelen er op hun laptop en smartphone nog ingewikkelde zaken. Dat is niet bevordelijk voor nachtrust en libido, omdat je hersenen dan nog op de volle toeren van overdag draaien.

Vooral vrouwen hebben voor seks nodig dat ze in de juiste stemming geraken. Daaraan levert de sfeer en de staat van de slaapkamer een belangrijke bijdrage. Het is belangrijk dat je een uur voor het slapengaan begint te relaxen, beter nog: dit met z’n tweeën doet. En lekkere seks is de beste slaapmuts die er is.

Lees ook:Richt je slaapkamer in op meer seks!
Lees ook:Gratis overnachten op Ibiza in een soa-appartement
Lees ook:Effe geduld: na 4 jaar + 2 maanden volgt de beste seks
Lees ook:Een aidstest gênant? Betrapt worden bij het masturberen is erger!
Lees ook:Sexercise, jawel: de combi van seks & sport

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>