Presidentskandidaat VS is tot een combi van anale seks, glijmiddel en poep verworden

Toen Rick Santorum als senator in 2003 homoseksualiteit een enge, besmettelijke ziekte noemde, zochten homo’s naar een manier om hem terug te pakken.

Als je nu de naam van de huidige presidentskandidaat gaat Googelen vind je dat Santorum een combinatie is van glijmiddelen en poep als gevolg van anale seks……..

De homofobe Santorum is op deze genânte manier terecht gekomen in de top 10 van de meestgezochte termen op internet. Het gevolg van een wraakactie, omdat hij zich keerde tegen het homohuwelijk en homoseks op 1 lijn zette met polygamie en overspel. Voorts beweerde hij dat homoseksualiteit een bedreiging vormt voor een gezonde maatschappij.

De homoseksuele journalist Dan Savage besloot in zijn seksuele adviescolumn een definitie te maken voor de naam ‘Santorum’. Hij maakte een website om de term te promoten en zo werd de presidentskandidaat een internethype. Vele andere sites namen ‘Spreading Santorum’ over, linkten naar de originele site en al gauw was er een heel web rond zijn naam gesponnen.

In 2010 bood Savage aan de website te verwijderen als Santorum in ruil 5 miljoen dollar zou doneren aan de homobeweging. Daarop ging de Republikein niet in en dus is en blijft ‘Spreading Santorum’ nu letterlijk hele gore shit.

Lees ook:‘Homo’s zijn beter in seks, weten meer van seks en doen meer aan seks’
Lees ook:Oprichter wraakporno-site 18 jaar de cel in
Lees ook:‘A chick with a dick’ oftwel: pegging
Lees ook:Sodom en Gomorra in Utrecht
Lees ook:Laura, Tania en Lola doen het vaker dan Therèse, Françoise en Martine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>