‘Take Me Out’-feestje ontaardt in orgie

Om te vieren dat het nieuwe seizoen van het Britse TV-programma ‘Take Me Out’ weer van start ging, was er een feestje voor alle deelnemers.

Wat een ontspannen samenzijn had moeten worden, liep uit op een weekendlange orgie……..

Het begon allemaal met het spelletje ‘lock and game’. De vrouwen kregen een hangslot in hun handen gedrukt en de mannen een sleutel. Als er een match was, was het ‘de hoogste tijd om elkaar beter te leren kennen’.

Het werd uiteindelijk veel drank en sex and rock ‘n roll. Mannen en vrouwen wisselden meerdere keren van partner. ”Overal in de villa deden mensen aan seks”, vertelt een bron aan de Britse krant The Sun. “Mensen deden het zelfs schaamteloos voor elkaars ogen.”

Na afloop lag de villa bezaaid met condooms. Een andere bron onthult dat hij een vrouw heeft gezien die het met 3 verschillende mannen deed. Daarna zou ze nog met 9 andere mensen hebben ‘gerotzooid’.

Op Facebook zijn inmiddels al een paar foto’s van het uit de hand gelopen feestje verschenen. De villa is inmiddels aan puin. Deuren zijn ingetrapt, overal liggen kapotte glazen en het tapijt zit onder de vlekken.

Er bestaat ook een Nederlandse versie van ‘Take Me Out’. Het programma waar gewoon meisje Britt Dekker haar roem aan heeft te danken, werd hier gepresenteerd door Eddy Zoey.

Lees ook:Playboy-virus uitgebroken
Lees ook:Waar wonen de grootste lullen?
Lees ook:Toiletten in Zambia massaal verstopt door condooms
Lees ook:Baas draait werknemer letterlijk een bal af tijdens bedrijfsfeestje
Lees ook:Vreemde fetish: seks met lachgas (dodelijk)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>