De naakte waarheid over vette seks

Toen Rebecca Weinstein 9 jaar oud was, vertelde haar grootmoeder haar dat ze nooit een man zou krijgen, omdat ze veel te dik was.

Nadat ze op een streng dieet was gezet, volgde een leven vol van eetproblemen en slecht zelfbeeld.

Maar de advocate vocht terug. Na een actie vorig jaar vond ze een uitgever die haar boek op de markt wilde brengen.

In ‘Fat sex. The naked truth’ vertelt ze haar verhaal en dat van andere obese mensen……..

Rebecca Einstein ontdekte dat iedereen met zijn of haar lijf bezig is en als de dood is om dik te worden, maar dat de discussie erover eigenlijk taboe is. Ze wil met haar boek de wereld uitdagen, die vol zit van ‘dikcriminatie’ en het idee dat mensen van formaat niet aantrekkelijk zouden zijn, vertelt ze in de Daily Mail. Er is helemaal geen verschil qua seks, liefde, romantiek en andere behoeftes tussen dikke en dunnere mensen.

Ze interviewde veel ‘gewichtige’ mannen en vrouwen. Het gaat niet alleen over hun omvang in het boek. Sommigen van hen vertellen over een eetziekte of over andere kwalen waardoor ze dik werden. En er zijn ook mensen die juist een seksuele voorkeur hebben voor een dikke partner.

Rebecca licht toe: “Of vrouwen nou ondergewicht hebben of overgewicht: iedereen is obsessief met zijn of haar lichaam bezig. Vrouwen voelen zich niet goed in hun vel zitten. Dat hele imago van slank zijn in onze cultuur beschadigt velen. En dat verwoest hun libido.”

Met haar boek en haar platform wil ze een boodschap van acceptatie, begrip en empowerment doorgeven aan een wereld met mensen die steeds slanker willen zijn, maar in werkelijkheid alsmaar dikker worden. Met alle gevolgen van dien.

Lees ook:Vette seks is ook lekker
Lees ook:Popstar Rebecca dupe van SM-profiel?
Lees ook:Popstar Rebecca openhartig over haar SM
Lees ook:Dikke vrouwen hebben goede seks
Lees ook:Escortgirl is nu overspel-therapeute

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>