Franse ‘bunga bunga’ voetballers hangt zware gevangenisstraf boven het hoofd

zahia-pierre-gilles-photo-baroqueDe middenvelder Franck Ribéry van Bayern München en aanvaller Karim Benzema, spelend bij Real Madrid, zijn aangeklaagd door de correctionele rechtbank in Parijs.

Beide Franse spelers vergrepen zich aan een minderjarige callgirl…….

Het hele gedoe heeft een hoog Berlusconi-gehalte. ook de destijds minderjarige Zahia Dehar (zie illustratie) heeft inmiddels ‘naam en faam’ gemaakt.

Om ervoor te zorgen dat er geen pittige details zouden uitlekken voor het WK van 2010 had de advocaat van Ribéry de rechter gevraagd om de zaak op de lange baan te schuiven.

De middenvelder wordt beticht voor prostitutie met de toen minderjarige callgirl Zahia. Dat gebeurde in 2009. Bij de feiten was ook de zwager van Ribéry betrokken, die ook terechtstaat.

Zahia zelf zei tijdens het onderzoek dat ze tegenover Ribéry beweerde dat ze meerderjarig was. De momenteel 21-jarige modeontwerpster is geen burgerlijke partij en zal niet worden vervolgd.

De 25-jarige Benzema had met dezelfde Zahia seks gehad in 2008, in een hotel in Parijs. Dat gebeurde na de uitreiking van de Franse voetbalprijzen.

De aanvaller ontkent de feiten. De 3 beschuldigde heren riskeren een gevangenisstraf van 3 jaar en een boete van €45000,-.

5 andere mannen zouden in deze zaak als pooier gefungeerd hebben en riskeren 10 jaar. Het proces duurt nog tot 26 juni.

Lees ook:Nieuw seksschandaal bij nationaal Frans voetbalelftal
Lees ook:Boek over seks-capriolen van voetballer Franck Ribéry mag van rechter verschijnen
Lees ook:Schandaalhoertje voetballer Ribéry wil cashen met lingerie
Lees ook:Transseksuele prostituee gooit haar beroepsgeheim op straat: Karim Benzema de sigaar
Lees ook:Frans ‘voetbalhoertje’ Zahia wordt merk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>