Nederlandse vrouw gaat voor intieme massage met ‘happy ending’ naar (vrouwelijke) professional

MassageOnlangs schreven we over het fenomeen dat in Japan steeds meet vrouwen massagesalons bezoeken en dan voor een intieme massage met ‘happy ending’ gaan.

Maar ook Nederlandse massagesalons merken dat vrouwen die komen voor een ontspannende behandeling ook echt alles d’r op en d’r an willen beleven……

Zo meldt ons vandaag Editie NL.

Mieke Theelen van Massagewereld vertelt: “We zijn heel voorzichtig begonnen toen we vorig jaar merkten dat er vraag bij vrouwen was voor een erotische massage. We krijgen nu een paar vrouwen per week die een happy end willen.”

Vooralsnog zijn het vooral erotische massagesalons die op de toenemende vraag inspringen. Maar enkele reguliere massagesalons bieden ook een massage met happy end aan. Hiervoor moeten ze in het bezit zijn van een prostitutievergunning.

Volgens Mieke verliezen vrouwen door een veeleisende carrière en alles erom heen het contact met hun sensualiteit. Op deze manier krijgen ze toch hun bevrediging.

Maar een orgasme is niet altijd een geplande keuze. “Laatst vroegen 6 middelbare vrouwen om een gewone massage. Maar uiteindelijk wilden ze allemaal een happy ending” aldus Mieke.

Dat vrouwen nu pas voor deze vorm van ontspanning kiezen, komt door het taboe dat er op heerste, volgens seksuoloog Peter Leusink. “Voor vrouwen werkt de seksualiteit anders. Ze moeten zich eerst prettig voelen bij iemand, de lustgevoelens komen daarna pas.”

Vrouwen lijken steeds meer geprikkeld door erotiek. Dit zie je bijvoorbeeld ook aan de ontwikkeling van de porna.

Opvallend is dat vrouwen voor een erotische massage bijna altijd om een vrouwelijke masseuse vragen. Ook als ze niet lesbisch zijn.

Volgens de seksuoloog voelen vrouwen zich prettiger bij een vrouw, omdat ze dan het gevoel hebben dat er niets terug verwacht wordt. Nu ja, afrekenen dan.

Lees ook:RTV Utrecht legt seks in massagesalons bloot
Lees ook:Massagesalons met ‘happy ending’ waaieren uit over Amsterdam
Lees ook:Lekker vingeren? There’s an app for that! (niet bij Apple)
Lees ook:Christen Unie/SGP wil lok-hoerenlopers voor ‘happy endings’
Lees ook:Massagesalons geven geen happy endings meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>