Seks tijdens WK voor voetballers? Ja, maar niet met elkaar!

soccer1Deze week hebben we met z’n allen erg gelachen over coach Felipe Scolari van het Braziliaanse elftal, die de aloude kwestie van wel of geen seks voor de wedstrijd bevestigend beantwoordde, maar erbij aantekende dat het geen acrobatische standjes moesten zijn.

De coach van Mexico kwam met een variatie op dit thema, maar dit is in minder goede aarde gevallen……

Ricardo Pelaez, sportief directeur van Mexico, antwoordde tijdens een persconferentie op dezelfde vraag dat seks tijdens het WK in BraziliĆ« is toegestaan. “Maar de spelers mogen niet met elkaar seks hebben!”

Hoewel onduidelijk is of de 51-jarige technisch directeur het serieus meende, hebben homobelangenorganisaties zich geroerd en de uitspraken als homofoob betiteld.

Bondscoach Louis van Gaal tenslotte zei eerder in vakblad ‘De Voetbaltrainer’ over het onderwerp: “Wat ik tijdens de aanloop naar en op het WK zelf belangrijk vind, is regelmatig veranderen van omgeving en de ruimte aan spelers geven om vrouw en kinderen te zien. Een speler is niet alleen voetballer, maar ook vader van zijn kind, echtgenoot en minnaar. En dat laatste hopelijk van zijn vrouw…”

Lees ook:Alle nationale elftallen met seksverbod liggen uit het WK
Lees ook:Voetbalcoach: ‘Seks voor de wedstrijd OK, maar geen Kamasutra’
Lees ook:Costa Rica-voetballers scoren met winst tegen Italiƫ ook weer seks
Lees ook:Argentijnse voetballers succesvol dankzij seks- en voedingsdieet
Lees ook:Seks & het WK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>