Uber taxichauffeur biedt aan om passagiere te beffen

oral_sex_2ejpgHet leek zo’n goed en veilig plan, vooral voor vrouwen: de Uber App Taxi, die alles registreert. Maar helaas, pindakaas.

Dit weekend werd bekend dat een vrouw in een Uber-taxi in New Delhi werd verkracht en na de golf van verontwaardiging wordt nu ook bekend dat het in de westerse wereld ook geen koek en ei is.

Eergisteren werd bekend dat een Uber-chauffeur uit Amerika ervan wordt beschuldigd een 6-jarig meisje te hebben doodgereden.

Vandaag is naar buiten gebracht dat een sjoof in Londen een vrouw orale seks zou hebben aangeboden tijdens een ritje.

Een en ander vond al plaats in maart, maar wordt nu pas naar buiten gebracht door Uber en de bewuste passagiere..

De bestuurder vroeg tijdens de rit naar het seksleven van de vrouw en bood vervolgens aan haar oraal te bevredigen. De vrouw weigerde. Aldus meldt Metro News.

“Hij vroeg of ik van pijpen hield en dat hij zelf erg goed was in het geven van ‘sucky sucky’. Hij stelde zelfs voor om ergens op een rustig plekje te stoppen zodat hij mij kon beffen. Ik vond het hartstikke eng en ongemakkelijk”, vertelt de vrouw.

Het bedrijf Uber licht toe dat de ‘nodige maatregelen’ worden getroffen en dat ze ernaar streven dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

De hitsige chauffeur in kwestie is ook niet meer werkzaam voor Uber. Ook heeft de vrouw haar geld teruggehad, plus een extra Uber-krediet van £20,-

Lees ook:Winterkou houdt hoerenlopers bij moeders pappot
Lees ook:Vreemde fetish: bondage loopt dodelijk af
Lees ook:Seks tijdens de zwangerschap: laatste maand(en) beter van niet
Lees ook:Hou je nou je bril op tijdens de seks of juist niet?
Lees ook:Prikkelende plekken: stel in zee zit als honden na de daad aan elkaar vast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>