De kick van sexting kan verslavend zijn

Sextingen“De eerste keer dat ik een foto van mezelf in lingerie verzond, werd ik er helemaal high van. Ik trilde helemaal, een hele nieuwe sensatie. Maar daardoor werd het erger. Ik leefde ervoor. Ik kon niet meer stoppen. Ook nu ben ik er nog steeds niet helemaal van af….”

Aldus een vrouw die anoniem verslag doet van haar sexting-verslaving aan The Huffington Post.

Een paar jaar terug kwam ze in contact met de knappe Jack. Ze flirtten met elkaar en hadden seks. Jack wilde een echte relatie, zij niet. Kort daarna later verhuisde hij.

Een paar weken later kreeg ze een sms van Jack. “Hij vroeg me of ik hem een sexy foto wilde opsturen. Ik dacht aan wat mijn vriendin Stephanie me ooit had gezegd: ‘Ik zou nooit blote foto’s sturen, want dat is een virtuele zuigzoen’. Anderzijds dacht ik: ‘je hebt zijn hart gebroken. Stuur er eentje. Dan zal hij zich beter voelen. Ik zorg er gewoon voor dat mijn gezicht niet in beeld komt’.”

Het werd het begin van een verregaande verslaving, zo blijkt.

Ze kon niet meer stoppen met sexting. “Zelfs bij mijn ouders thuis ging ik snel even naar het toilet om een plaatje te schieten van mijn naakte borsten. Op een barbecue van mijn werk, kon ik me niet inhouden en sloop ik naar de badkamer om me uit te kleden en een naaktfoto te nemen. Op een dag vroeg Jack of ik misschien ook eens wilde videochatten. Natuurlijk zei ik ‘ja’. In het licht van onze laptopschermen speelden we met onszelf en fluisterden we ‘dirty talk’.”

Op het laatst hoorde ze echter plots rare geluiden. Jack bleek screenshots van haar te nemen. Na de high kwam de crash, na het genot en de verslaving, kwam de vernedering en de woede.

“Jack mailde me de bewuste afbeeldingen. Mijn gezicht was volledig zichtbaar. Ik kon niet geloven dat hij mijn privacy zo had geschonden. Hij begreep het niet. Voor hem was het nemen van foto’s tijdens online seks hetzelfde als toen ik de anonieme sexy foto’s naar hem stuurde.”

Nu 2 jaar later zijn zij en Jack uit elkaar gegroeid. “Ik neem geen pikante foto’s meer. Die verslaving is klaar. Maar het lukt me niet om videochat-seks op te geven. Ik blijf hunkeren naar de kick die ik daarvan krijg. Misschien heb ik mijn lessen nog niet voldoende geleerd.”

Lees ook:Lady GaGa wilde haar vagina laten signeren
Lees ook:Mannen die ‘Dick’ heten zijn de lul
Lees ook:Tatjana naakt: speciaal voor mannen die ‘het’ nog steeds met haar oude foto moeten doen
Lees ook:5 dagen erectie na 35 viagra-pillen
Lees ook:Britse man zonder penis deelde lakens met 100 vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>