Moslims ruziën over orale seks: is pijpen halal of haram?

ChocolatePenisWellicht dat de gemoederen in islamitische kringen door de Ramadan verhit zijn geraakt, maar nog voor het Suikerfeest begint, is er in gelovige kringen een discussie losgebarsten over orale seks.

Moslim-theoloog Ali Riza Demircan had op Turkse sociale media al een discussie aangewakkerd over seksuele praktijken en echtscheidingen.

Volgens hem zou ‘geavanceerd pijpen’ en anale seks de toename van het aantal echtscheidingen verklaren……..

De man uitte zijn zorgen op staatszender TRT bij presentatrice Pelin Çift. Zij heeft het halverwege zijn geraaskal niet meer en barst in lachen uit. (zie video onderaan bericht)

“Je ziet het, zuster Pelin”, aldus de onverstoorbare Demircan over de door de islam verboden (haram) seks. Volgens hem moeten moslims de waarheid spreken, zelfs al is die verontrustend.

“Verzin geen leugen in naam van Allah”, reageert collega-geestelijke Ahmet Mahmut Ünlü. “Broeders, laat ik eerlijk wezen, de koran vereist niet zo’n ban. De Shafi’i sekte staat dit toe, want menselijk zaad is een schone zaak.”

Ünlü verklaarde dat ook imams in landen als Indonesië en Maleisië geen enkel probleem met orale seks hebben. Hij vroeg zich dan ook af wat de bron van Demircan was.

Lees ook:Ook voor moslims: masturberen moet!
Lees ook:Moslim-geestelijke verbiedt vrouwen penis-groente en -fruit aan te raken
Lees ook:Feest in Singapore: oraal mag
Lees ook:Moslim sexshop: ‘Gat in de markt’. Maar niet voor vrouwen
Lees ook:Gevaarlijke ontdekking: vrijen zonder condoom is stressverlagend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>