Een tuinman of loodgieter in ruil voor seks aan het werk zetten

Het is een ‘normaal’ verschijnsel in tijden van economische krapte of in landen waar mensen sowieso weinig inkomen hebben: ruilhandel.

Een specifieke tak daarvan is de ruilhandel in de vorm van natura: ruilseks dus.

Onlangs wisten we al te melden dat het bij bepaalde rijscholen mogelijk is lessen en een rijbewijs te verkrijgen in ruil voor seks.

Maar er duiken op het internet allerhande mensen met diensten op, die graag betaald worden in natura…………….

Daarover schrijft Metro.

Ze adverteren op websites als eromarkt.nl, sexads.nl, sexjobs.nl of sexmarkt.nl. Het zijn voornamelijk mannen. Af en toe staat er een vrouw tussen, zoals Ilse.

“Ik heb in de aanbieding: een ontspanningsmassage met olie en een handmatig hoogtepunt. Ik ben heel benieuwd wie er leuke spulletjes/waardebonnen e.d. voor me heeft in ruil hiervoor.”

Loodgieters, timmermannen, tuinlieden en chauffuers. Ruilseks via een internetadvertentie is niet nieuw. Een site als sexjobs.nl, voortgekomen uit de telefonische seksdatingdienst Geile Gids, bestaat al sinds 2002, toen alles nog floreerde in Nederland.

Wel neemt het aanbod sinds de economische crisis toe. “De markt blijft groeien”, zegt Wan Ko van Tease Media, eigenaar van de site.

“In het begin waren het vooral hoeren, hoerenlopers en swingers die adverteerden. Daar zaten opvallende advertenties bij van schilders en automonteurs die in ruil voor seks hun diensten aanboden. Die advertenties zijn we toen in rubrieken gaan onderbrengen.” Dat werkte. “We zien het verkeer maandelijks met 5 tot 10% groeie

Een paar van deze opmerkelijke advertenties:

1. Huub uit Eindhoven heeft een heleboel babykleren over, plus boxmobiel en nieuwe knuffels en spenen, allemaal in perfecte staat. In ruil daarvoor wil hij bekeken worden terwijl hij naakt met zichzelf speelt (‘geen must’).
2. ‘Heerlijke jonge klusjesman’ uit Spijkenisse klust ook naakt.
3. Vrouw uit Huizen zoekt ‘goed gevormde en getrainde dansleraar’ voor privélessen. Wil binnen 3 maanden salsa cuban style beheersen. “Tegenprestatie is ongeremde seks.”

Illustratie: Acteur jesse Metcalfe als de sexy tuinman en chauffeur uit de serie ‘Desperate Housewives’

Lees ook:Betaling in natura nieuwe trend onder armlastige Nederlanders
Lees ook:Seks in ruil voor goederen op erotische marktplaats
Lees ook:Jongeren denken echt niet gemakkelijk over ruilseks
Lees ook:Meldpunt ‘schaamproducten’: vieze vibrators, dolle dildo’s en beroerde buttplugs
Lees ook:Al Pacino begon als gigolo om de huur te betalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>