Gigolo’s stellen zich voor

Sinds Linda de Mol met haar magazine LINDA vorig jaar gigolo’s als welkomsgeschenk aanbood, is deze wijze van ‘seks op bestelling’ voor dames door heren helemaal actueel.

Welke mannen worden er gigolo en wat mag je als clientèle verwachten?

Op de pagina VROUW van De Telegraaf zijn deze ‘heren van het genot’ vandaag het gespek van de dag.

Martin, Richard, Marlon en Marcel (op de foto v.l.n.r.) zijn alle 4 werkzaam voor The Men’s Company, hetzelfde bureau waar Linda de Mol vorig jaar haar welkomsgeschenken vandaan trok.

Richard vertelt o.a. : “Het is een onderschat beroep. Ik neem altijd een klein cadeautje mee, eerst drinken en kletsen we wat en dan komt er vanzelf dat speciale oogcontact. Ik probeer aan te voelen wat ze wil, dat is een spel zonder woorden. Er moet een klik ontstaan. Ik ben geen machine die er zomaar bovenop kruipt.”

Martin gaat in op een typische mannenvraag: “Ik zie bij bijna alle vrouwen aantrekkelijke kanten, maar ik heb ook een hoge potentie. Het is me nog nooit gebeurd dat ‘hij’ het laat afweten. Hoewel er grenzen zijn: een oma van 75, dat gaat me toch een brug te ver. Hoewel er een vaste klant is van 68 jaar die héél leuk is.”

Eigenlijk klinken de mannen me heel lief en vriendelijk in de oren. Ze zien er op de foto ook heel toegankelijk uit en het lijkt me voor elke vrouw wel wat wi(d)s. Het gaat voor het gevoel een stapje verder dan een bezoekje aan een sauna of wellness-centrum, maar eigenlijk is het daarmee wel te vergelijken. Ik raad alle dames aan die dit eigenlijk weleens zouden willen proberen dit te doen en dan te kiezen voor een ‘heer’ van een gerenommeerd bureau.

In de bijlage VROUW van de zaterdageditie van de ‘Wakkerste krant van Nederland’ morgen de ervaringen van vrouwen die zichzelf al eens trakteerden op 1 van bovengenoemde gigolo’s.

Lees ook:Gigolo’s: de meesters van het verleiden
Lees ook:Meerderheid NL vrouwen heeft geen moeite met inhuren van een gigolo
Lees ook:Voor 1 dagje de hoer
Lees ook:Viva-gigolo en Linda-cadeautje Ramon schrijft zijn ware verhaal
Lees ook:Just a gigolo…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>