Daklozen mogen gratis overnachten bij de hoeren

In Nederland heeft een zogenaamde ‘horrorwinter’ als deze het voordeel van veel schaatsen op natuurijs en misschien dan toch de Tocht der Tochten.

In Oostenrijk is dat weer wat anders.

Daar hebben ze minder ijs, meer sneeuw en ook nog meer koude.

Weense sekswerkers hebben medelijden met de dak- en thuislozen en bieden hen nu gratis wat warmte aan.

En ze liggen in rotten van 3 in de rij voor het bewuste bordeel………

Peter Laskaris, de eigenaar van het Weense bordeel biedt gratis (pees-)kamers aan, inclusief een warme maaltijd plus douche. Hij zegt er wel nadrukkelijk bij dat ‘andere services’ niet gratis zijn.

Momenteel vriest het stevig in de stad. Laskaris heeft slechts ruimte voor 10 man per nacht, maar de plekken zijn dus zeer gewild, getuige de vele aanvragen. Hij heeft daarom nu ook collega-bordeelhouders opgeroepen hetzelfde te doen.

“We doen met deze kou toch geen goede zaken en bovendien is het schoolvakantie, dan brengen de mensen meer tijd met hun gezin door. De daklozenopvang in Wenen zit helemaal vol. Veel kamers staan nu leeg en het voelt beschamend om deze niet voor een goede zaak in te zetten. Met deze temperaturen hoort niemand op straat te staan”, aldus de bordeelhouder in Oostenrijkse media.

Laskaris heeft nog 5 kamers; deze worden wel gebruikt door prostituees. De vrouwen klagen volgens hem niet over de ‘nieuwe buren’.

Lees ook:Gratis naar de hoeren in ruil voor tattoo
Lees ook:Vette files in Salzburg vanwege gratis bordeel-seks
Lees ook:Wenen krijgt enorm bordeelhotel
Lees ook:Prostitutie is verboden in Chicago, maar hoeren ‘bedienen’ politie gratis
Lees ook:Wenen in de ban van naakte vrouw in de metro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>