Een bordeel in een bejaardenhuis, met jawel: ouwe hoeren

MeetTheFokkensEen 75-jarige Amerikaan had een lucratief idee voor zichzelf. James Parham uit New Jersey zette de oma’s in het bejaardentehuis waar hij woonde aan het werk als prostituee

Samen met de 66-jarige Cheryl Chaney voerde de bejaarde pooier een schrikbewind. Het flatje van Parham stond in het bejaardentehuis bekend als afwerkplek……….

De politie die de hoerenbende kwam oprollen vond tevens een grote lading drugs in de appartementjes van Parham en Chaney. De twee bejaarden zetten niet alleen huisgenoten aan het ‘oudste werk ter wereld’, ze deelden daarbij ook crack uit.

Tot grote vreugde van de andere bewoners zijn Parham en Chaney nu gearresteerd. “Er werd ook drugs gebruikt in gemeenschappelijke ruimten”, laat politiechef Arthur O’Keefe weten aan NBC 4.

“Andere delen van het bejaardentehuis werden eveneens omgetoverd tot hoerenkast”, aldus O’Keefe. “En als mensen er iets van zeiden, werden ze bedreigd.”

Familieleden van ouderen die in het gebouw wonen reageren geschokt. De bejaarde postituees die door Parham onder de duim werden gehouden, zijn niet opgepakt.

Illustratie: Ouwe Hoeren, verhalen uit de peeskamer, boek en documentaire

Lees ook:Met de seniorenkaart korting bij de hoeren
Lees ook:Bejaarde wordt verzorgingshuis uitgezet vanwege prostituee onder zijn bed
Lees ook:Courtney Love: van celibatair tot ‘neuken als konijnen’
Lees ook:Veel massagesalons zijn ronduit bordelen
Lees ook:Vreemde fetish: man stopt snikkel in matras

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>