Werkeloze prostituees schrijven brief aan Koning Willem Alexander

sex-lady-crown-prom-accessories-masqueradeVicky was gisteren nog druk met het ophalen van handtekeningen van alle vrouwen die aan het Zandpad werken en vorige week te horen kregen dat ook de laatste 98 werkplekken gesloten worden.

Met een smeekbede aan de koning en de minister proberen de laatste 200 prostituees sluiting van hun boten te voorkomen…….

“Geef ons tijd om iets nieuws te zoeken”, zegt Vicky, die al 8 jaar op het Zandpad werkt in AD Utrechts Dagblad. “Wij kunnen hier niks aan doen.”

Burgemeester Wolfsen van Utrecht wil ook de exploitatievergunning van Wegra niet verlengen en daarmee zijn de verguninngen van alle 5 verhuurders ingetrokken.

Vicky heeft namens haar collega’s een brief klaarliggen die ze aan koning Willem-Alexander stuurt en aan minister Opstelten van Justitie en Veiligheid.

Lees ook:Pop up prostitutie in Utrecht
Lees ook:Willem Alexander in Vijftig tinten grijs
Lees ook:3/4 Nederlandse vrouwen wil wel ‘koninklijk vreemdgaan’
Lees ook:Utrechtse hoerenboten gaan allemaal dicht
Lees ook:Hoerenbootjes aan Utrechtse Zandpad zijn definitief passé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>