Utrechtse hoerenbootjes nieuw (seks-)leven ingeblazen door ervaren prostituee

ZandpadUtrechtCaja van Tolie, een Amsterdamse prostituee die onder de naam Sabrina lange tijd aan het Zandpad in Utrecht op de beruchte hoerenbootjes werkzaam was, heeft een exploitatievergunning voor raamprostitutie aangevraagd bij de gemeente Utrecht.

Ze heeft een bedrijf opgericht, Freya Exploitatie BV genaamd, dat het red light district moet laten uitgroeien tot ‘de beste prostitutiezone van Nederland’…….

Dat meldt RTV Utrecht vandaag.

Van Tolle wil dat het Zandpad en de Hardebollenstraat in het centrum van Utrecht uitgroeien toe tot de beste prostitutiezone van Nederland, voor de prostituees, maar ook voor klanten en omwonenden.

Ze wil als tussenpersoon optreden tussen de eigenaar van de boten en vrije vrouwen die de ramen per dagdeel huren voor hun prostitutie. In een persbericht zegt ze: “Freya is een serieuze gesprekspartner voor de gemeente en biedt prostituees een veilige, betaalbare werkplek.”

Van Tolie hoopt dat de stad nu wel snel over de brug komt: “Des te eerder kan de prostitutie in de regio Utrecht uit de illegaliteit komen en onder goed gereguleerde omstandigheden plaatsvinden. De dames zijn nu blootgesteld aan onnodige risico’s.”

Een paar jaar terug werd er al eens een portret gemaakt van deze zelfstandige dame:

Lees ook:Utrecht staat stijf van de illegale prostitutie
Lees ook:Pop up prostitutie in Utrecht
Lees ook:Utrechtse hoerenbootjes staan op Marktplaats
Lees ook:Zes van de Utrechtse hoeren-boten sluiten
Lees ook:Utrechtse Zandpad-hoeren zoeken emplooi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>