Utrechtse hoerenbootjes staan op Marktplaats

BootZandpadEr is veel om te doen geweest, maar vorig jaar werden ze dan toch op last van de gemeente gesloten: de beroemde seksboten op het Utrechtse Zandpad.

Even was er nog sprake van dat er een aantal vrouwen was dat een doorstart zou maken, maar de dobberende bordelen staan inmiddels op Marktplaats…….

Van alle exploitanten van raamprostitutie in Utrecht de vergunningen ingetrokken op basis van verdenkingen van grootschalige mensenhandel en andere misstanden. Sindsdien zijn de ramen van de voormalig prostitutiezone dichtgetimmerd.

Jeff, de aanbieder uit Bosch en Duin meldt dat de boten in 2012 volledig gerenoveerd zijn en biedt ze aan rond de €10.000,-

‘De arken zijn verdeeld in 4 aparte woonruimtes, die allen een eigen keuken, toilet en douche hebben’, aldus de advertentie op Marktplaats.

Vorige maand werd duidelijk dat het Zandpad de bestemming ‘water’ zal krijgen, zonder mogelijkheden voor prostitutie.

Het nieuwe ‘red light district’ moet komen tussen de Marnixlaan/Einsteindreef, de Rioolwaterzuivering en het Zandpad, ongeveer haaks op de Vecht.

Lees ook:Slipje van Eva Jinek op Marktplaats
Lees ook:Utrechtse hoerenboten gaan allemaal dicht
Lees ook:Werkeloze prostituees schrijven brief aan Koning Willem Alexander
Lees ook:Utrechtse hoerenbootjes nieuw (seks-)leven ingeblazen door ervaren prostituee
Lees ook:Valse ‘gedragen slipjes’ van pornoster Bobbi Eden in omloop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>