Nederlandse hoeren zijn boos op Jojanneke en de EO

wallenZoals reeds bekend heeft ex Powned-journaliste Jojanneke van den Berge de afgelopen jaar tot haar nek toe in de prostitutie gezeten voor een uitgebreide reportageserie.

De laatste dagen ging de aandacht van de media hoofdzakelijk naar het weggeschopte decollet√© van de nieuwe EO-ster, maar ze heeft meer in gang gezet……….

‘Talloze keren heeft ze het inmiddels beweerd. Volgens Jojanneke van den Berge werkt 70% van de prostituees gedwongen achter de ramen. Dit zijn nummers van het Openbaar Ministerie beweert ze. Wanneer je vraagt naar de bron hiervoor verwijst ze naar haar documentaire. Maar een documentaire is natuurlijk een rapport, een documentaire is simpelweg iets waarin ze wellicht een rapport zal aanhalen, maar niet uitgebreid doornemen. Dus de vraag blijft: wat is haar bron? Het feit dat ze na herhaaldelijke verzoeken steeds naar haar documentaire verwijst vertelt ons al 2 dingen.”

Aldus het begin van een uitgebreid artikel op de site van achterhetraamopdewallen.nl., dat vooral het getal van dat 70% van de sekswerkers gedwongen in de branche zit, aanvecht.

De mensen van de hoeren-website verwijten de Evangelische Omroep en Jojanneke van den Berge dat zij zich hebben gericht op negatieve voorvallen, dat ze er allelei zaken omheen hebben verzonnen, dat ze nauwelijks op De Wallen gesignaleerd zijn en al helemaal niet met de echte vrouwen in het oudste beroep terwereld hebben gesproken.

De serie komt pas volgende week op het scherm, maar wakkert de discussie al behoorlijk aan.

‘Jojanneke in de prostitutie’ wordt in 4 delen van 45 minuten uitgezonden op 6, 13, 20 en 27 januari 2015 om 22.00 uur bij de EO op NPO 3.

Lees ook:Pornoster Bobbi Eden in prostitutie-docu Jojanneke van den Berge
Lees ook:Winactie: ontvang het boek ‘Van lichte zeden’ gratis
Lees ook:Wordt het niet eens tijd om het pooier-schap te verbieden?
Lees ook:Code Rood: meisjeshandel eist 1500 slachtoffers per jaar in NL
Lees ook:Ouwehoeren: docu over Amsterdamse tweeling in de prostitutie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>