Vrouw van overspelige imam doet hakkie takkie weg zakkie!

De echtgenote van een Turkse imam, die haar man eerder op buiten de pot pisserij had betrapt, nam afgelopen week kordate maatregelen.

Toen zij een smsje las van een dame die de imam duidelijk niet om geestelijke bijstand vroeg, pakte ze een mes en sneed de slapende geestelijke zijn hele zakie af……….

Dat schrijft de krant Hurriyet.

Toen de echtgenote en moeder van 3 kinderen van de imam eerder die week achter de affaire kwam, eiste ze dat hij het contact zou verbreken. Hij beloofde dit te doen.

Een paar dagen later echter checkte zij zijn smartphone waar ze las: ‘Mijn lief, ik mis je’.  Toen was het gedaan en sloegen haar stoppen door. Met een mes ging ze naar haar slapende echtgemaal en sneed zijn klok- en hamerspel eraf.

Testikels en penis van de imam zijn er in het ziekenhuis weer aangenaaid en zijn echtgenote is inmiddels op borgtocht vrij.

Lees ook:Opnieuw gevalletje ‘hakkie takkie weg zak(k)ie’
Lees ook:Vreemde fetish: seks met een mes
Lees ook:Poging tot moord: vrouw met giftige vagina vraagt man om befbeurt
Lees ook:Vrouw krijgt levenslang vanwege afhakken penis manlief
Lees ook:Vreemde fetish: man in kinky laarzen bindt zichzelf vast. Te vast….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>