Verleidingsles van Dita von Teese: jarretels, lipstick, hoge hakken en langzaam uitkleden!

Dita von Teese is hot.

Het klassieke model maakte de ultieme verleidingsdans Burleque uit de 20′er jaren weer helemaal actueel en schittert in prachtige commercials van Cointreau en Wonderbra en is een waar stijlicoon.

Met haar ingetogen wijze van o zo sexy zijn, brengt Dita menig mannenhart aan de roffel.

Voor de liefhebbers: ze geeft vandaag een aantal van haar verleidingstips weg als Sinterklaascadeau……..

En jawel dames, u moet eraan geloven: elke dag kousen en jarretels dragen en deze op subtiele wijze showen.

Hoewel het niet meer van deze tijd lijkt, heeft elke vrouw ze nodig volgens de koningin van de Burlesque. Zelf draagt Dita ze altijd en ze huivert bij het idee dat er vrouwen zijn die geen matchende lingerie dragen.

“Een zwarte kanten beha is onontbeerlijk in je garderobe, daarbij altijd een string of slip in dezelfde stijl. Als je een man in het vizier hebt, pruts dan discreet wat aan je jarretelles en kousen. Ga nimmer van huis huis zonder een subtiele vleugje parfum. Zo zorg je ervoor dat een man dichterbij moet komen om jou te ruiken.”

Een andere verleidingstechniek is langzaam lipstick opbrengen voor de ogen van de man die je begeert. Ook met je pumps spelen werkt: laat ze aan je tenen bengelen. Dit trekt zijn blik naar jouw sexy enkels.

“Ik wandel met een opgeheven hoofd en schrijdt op mijn hoge hakken en besef heel goed welk effect ik heb op mensen. Hierdoor val je op. Oefen dit allemaal eerst thuis, tot je je er lekker bij voelt. Voor ik ga slapen, train ik mezelf in het glamoureus uittrekken van mijn kleding”, aldus deze speciale Sinterklaas-aflevering uit de verleidingsschool van Dita von Teese. Op dit moment werkt ze aan een eigen lingerielijn.

Hieronder zien we de meesteres in actie…………

Lees ook:Burlesque-queen Dita von Teese showt eigen lingerielijn
Lees ook:Dita von Teese lesbo-erotisch op cover
Lees ook:Haal je jarretels van zolder!
Lees ook:Dita von Teese maakt jarretels weer hot
Lees ook:Dita von Teese gooit tieten in de strijd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verleidingsles van Dita von Teese: jarretels, lipstick, hoge hakken en langzaam uitkleden!

  1. Gio

    Geweldige Video! Precies zoals het hoort! Dames snel bestellen via het internet en deze week nog in huis! Kan tegenwoordig op zoveel leuke webshops zoals H&M of MB-lingerie.nl !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>