Sexy veggie Nicolette Kluijver bloot tegen de plofkip

BNN-presentatrice Nicolette Kluijver en voetballer Evgeniy Levchenko zijn verkozen tot Meest Sexy Vegetariërs van het afgelopen jaar…….

Zij kregen de meeste van de 20.000 stemmen op de website van Wakker Dier.

Nicolette is extra blij, want zij werd al 4 jaar op rij 2e in de verkiezing. De playmate van maart 2010 zet haar fraaie achterzijde nu in als protest tegen de plofkip, die voor kiloknallerprijzen in het supermarktschap ligt

Levchenko wil van deze titel gebruik maken om voetballende jongeren wakker te schudden over fastfood: “Ik gebruik McDonald’s alleen voor het gratis toilet. Mijn shit kunnen ze krijgen. Hun goedkope shit met dierenleed komt er bij mij niet in!”

Wakker Dier startte de verkiezingen voor de meest sexy vegetariërs 6 jaar geleden om het vleesloos eten uit de ‘geitenwollensokkenhoek’ te halen. Met succes, want vegetarisme is helemaal in.

Juist mensen die nog 7 dagen per week beest eten, zijn de echte beesten. Wielrenner Maarten Tjallingii en actrice Georgina Verbaan werden allebei 2e en schrijvers Arthur Japin en Susan Smit eindigden op 3 bij respectievelijk de mannen en de vrouwen.

Lees ook:Playmate of the World Zimra Geurts nu ook nog de meest sexy veggie?
Lees ook:Zimra Geurts is verkozen tot meest sexy vegetariër
Lees ook:Fetish-Queen Ancilla Tilia is meest sexy vega
Lees ook:Lullen in de strijd voor vegetarisme
Lees ook:Naakt vrouwenvlees in de strijd tegen dierenvlees

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>