Playmate Kendra Wilkinson: ‘Seks is zeker niet het belangrijkste!’

Zowaar een intelligente opmerking uit de mond van een playmate.

Kendra Wilkinson weet lust en liefde goed van elkaar te scheiden.

De Amerikaanse kerstbunny van 2010 vindt steun en begrip toch stukken belangrijker om een huwelijk te doen slagen dan seks……

De echtgenote van honkbalspeler Hank Baskett erkent dat pret tussen de lakens cruciaal is voor een gevoel van welbehagen in een relatie, maar elkaar begrijpen en ondersteunen zijn volgens Kendra nog grotere sleutels tot een gelukkig samenzijn.

Waterstofperoxide-Kendra ontmoette playboybaas Hugh Hefner in april 2004. Kort daarna werd zij op zijn verzoek een van zijn vriendinnen en ging wonen in Playboy Mansion. Zij trad o.a. op in de televisieserie ‘The Girls Next Door’, waarin het leven blonde playboypoezen wordt gevolgd.

“Seks is heel belangrijk”, vertelt Kendra desgevraagd, “maar ik zal nooit zeggen dat dat het belangrijkste is. Communicatie is dat veel meer. Als stel moet je veranderen en daar zijn er 2 voor nodig. Je moet daarin samen evolueren, anders valt er 1 van bieden buiten de boot. Mensen veranderen hun hele leven lang, je hebt verschillende fasen in je leven, maar dat moet je dan wel samen doen”, aldys relatie-experte Kendra.

Hoewel seks dus niet op de eerste plaats komt, vertelt ze wel dat zij en Hank dol zijn op een beetje pit. “We houden van een geintje en we beperken ons niet tot de slaapkamer. We zijn allebei zeer spontaan en we nemen het leven niet al te ernstig. Ik kan verklappen dat we het ook al in de auto deden, maar zo gek als veel mensen denken dat we zijn is het niet. Eigenlijk zijn we best conservatief in vergelijking met wat mensen over ons denken, maar we ontdekken wel graag nieuwe dingen”.

Lees ook:Kendra Wilkinson: veel seks maakt je mooier!
Lees ook:Kendra Wilkinson schrijft over haar 1e x met Hugh Hefner
Lees ook:Seks is een workout voor Cameron Diaz
Lees ook:We moeten van het taboe ouderenzorg en seks af
Lees ook:Sukkelseks is eigenlijk het leukste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>