Marilyn Monroe kwam nimmer tot orgasme met een man……

Ze staat nog steeds model voor de sexy vrouw, haar zandloper figuur is iconisch, maar wellicht nog meer haar snelle leven vol van seks, drugs en rock & roll.

Een halve eeuw na haar dood weet mannenmagneet Marilyn Monroe de gemoederen nog steeds te verhitten.

Deze femme fatale zou nooit een orgasme gehad hebben met (de vele) mannen, maar in werkelijkheid lesbisch geweest zijn…….

Dit meent Michael Thorton te moeten concluderen uit veldwerk. Hij mocht als 15-jarige schooljongen de grote seksbom ontmoeten en is sinds die tijd door haar gefascineerd gebleven.

Hij interviewde veel mensen die tot de naaste omgeving van Marilyn Monroe behoorden en kwam tot een opmerkelijke conclusie. Ze mag dan wel 3x getrouwd zijn geweest, ondertussen bediende ze zich van vele lesbische amourettes. O.a. actrices Joan Crawford, Marlene Dietrich en Elizabeth Taylor zouden gezwicht zijn voor de charmes van de stoot die 50 jaar geleden overleed.

Zo getuigt regisseur Jean Negulesco dat Marilyn hem vertelde dat er in haar hele leven nooit een man was geweest die haar had laten klaarkomen. “Haar hele seks-imago was 1 grote leugen.”

Marilyn worstelde door een moeilijke jeugd met haar seksuele identiteit, zo blijkt uit opnames van haar psychiater Ralph Greenson. Aan hem biecht ze ook de sappige details op over haar affaire met collega-actrice Joan Crawford. “In de slaapkamer had Crawford een gigantisch orgasme en gilde ze als een maniak.” Marilyn leerde van haar acteercoach Natasha Lytess namelijk veel meer dan alleen acteren.

Voortaan kunnen vrouwen dus ook meefantaseren hoe het zou zijn geweest een hete avond met Marilyn te beleven. Wellicht is zij nu niet alleen een icoon voor veel mannen en de homo-scene, maar wordt ze het ook voor lesbische vrouwen.

Collega-actrice en eeuwige rivale Elizabeth Taylor geeft alvast voer voor lesbo-fantasieën. “Marilyn’s aanrakingen waren elektrisch.”

Waarschijnlijk kan de vorig jaar uitgekomen speelfilm ‘My week with Marilyn’ met actrice Michelle Williams als de grote hartenbreekster Monroe, dan ook op de helling….

Lees ook:Lindsay Lohan net zo naakt als Marilyn Monroe
Lees ook:Man ‘ontdekt’ naaktfoto van Marilyn Monroe
Lees ook:Lindsay Lohan à la Marilyn Monroe in Playboy
Lees ook:Marilyn Monroe Playboy – editie
Lees ook:Marilyn Monroe: 40 jaar na haar dood nog steeds het meest sexy bikinilijf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>