Nieuwste Bond-girl in lederen ondergoed voor FHM

Ze is de nieuwste mannendroom. Want een leven à la James Bond willen alle volwassen kleine jongetjes natuurlijk ook: avontuur, snelle auto’s en natuurlijk de mooiste vrouwen.

In ‘Skyfall’ is dat Bérénice Marlohe. Ze weigerde aanvankelijk haar bevallige jurkjes uit te trekken, maar nu is ze dan toch in lingerie te bekijken……

Mannenblad FHM strikte haar voor een sexy fotoshoot.

Ook vertelt Bérénice Marlohe precies waar haar ideale man aan moet voldoen. Het Britse Daily Mail geeft alvast een voorproefje van de gewaagde foto’s.

In het interview zegt de 33-jarige Skyfall-ster: “Mijn ideale man hoeft niet knap te zijn. Maar als hij niet grappig is, niets te zeggen heeft of geen speciale twinkeling in zijn ogen heeft, dan is hij niet aantrekkelijk. Charisma en een gevoel voor humor maken de man.”

De Franse schone mag er dan goed uitzien, zelf speelt ze liever de rol van slechterik. “Ik heb er altijd van gedroomd om de bad guy in films te spelen, een maffiabaas bijvoorbeeld.”

Lees ook:Nieuwe Bond-girl praat Daniel Craig uit z’n broek
Lees ook:Prins Charles niet gevoelig voor seksaanbod Sharon Osbourne, Simon Cowell wel
Lees ook:Ex-Utopiane Robin in Natte Editie van PLAYBOY
Lees ook:Viola Holt doet geen ‘Patricia Paaytje’ in Playboy
Lees ook:Naakte Kate Moss is geschenk voor 60ste verjaardag PLAYBOY

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>