Jan des Bouvrie neukte bij wijze van kema-keur op zijn eigen ontwerpen

Lang Leve Jan des Bouvrie! De oude meubelkoning was vast bang dat hij een oud en stoffig imago zou krijgen en poetste dat recent op door in een interview te beweren dat hij vroeger ohlala zo’n ondeugende jongen was.

Jeroen Pauw deed het wel met 200 vrouwen? Nou, hij had er nog wel meer gehad en deed zelfs aan ‘namedropping’, waaronder Brigitte Bardot en een Kennedy-dochter. Tuurlijk Janneman.

Nu doet een van zijn ‘deep throats’ nog maar eens een boekje over hem open. Des Bouvrie zou er helemaal op kicken om seks te hebben op stoelen, banken en bedden die hij zelf bedacht had. Als een soort van kemakeur van de maestro……..

“Jan hield ervan om de liefde te bedrijven op de meubels die hij zelf ontwierp. Meestal moest ik half ontkleed poseren op een van zijn eigen stoelen”, vertelt een van zijn minnaressen in het weekblad PrivĂ©.

Zijn witte kubistische ontwerpen waren Jans favoriet. “Dan zat hij minutenlang naar me te staren, met een sigaartje en een glas wijn in de hand. Daar kickte hij op, vooral als ik verlegen werd. Dan kon hij ineens opstaan om zich woest aan de stoelleuningen vast te klemmen. Na afloop zei hij weleens: ‘Deze stoel is de naam Bouvrie waardig’.”

Ook met betaalde seks had Jan in die tijd geen moeite, vertelde hij in eerder genoemd interview. “Met prostituees had je nooit gesodemieter.”

Lees ook:Jan des Bouvrie verslond meer vrouwen dan Jeroen Pauw
Lees ook:Staren naar grote borsten maakt mannen gezonder
Lees ook:De wondere wereld van het squirten
Lees ook:Wijn om je borsten op te pompen!
Lees ook:Champagne slurpen uit de borst van Kate Moss

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>