DSK: ‘Sperma is net geld, het vliegt zo je zak uit’

Deze week schreven we reeds over het boek ‘Belle et Bête’, waarin Marcela Iacub met de smakelijke en de onsmakelijke details komt van haar verhouding met Dominique Strauss Kahn.

Uiteraard is de gevallen IMF-topman daar niet blij mee en heeft hij zijn juristen in het geweer gezet.

Het pikante is dat Iacub een relatie met DSK aanknoopte om letterlijk een boekje over hem open te doen. Er was van haar kant geen liefde in het spel.

De naam van haar minnaar onthult Iacub niet in haar boek. Maar in de laatste editie van de ‘Nouvel Observateur’, waarin ook een voorpublicatie staat, verklapt Iacub dat het inderdaad gaat om Strauss Kahn, met wie ze van januari tot augustus 2012 het bed deelde…….

Daarover schrijft deze week ook KNACK.be. onder de passende titel ‘Het onuitputtelijke zaad van DSK’.

Tijdens de periode dat zij en DSK seksueel waren met elkaar, schreef Iacub ook een kroniek voor de linkse krant ‘Libération’, met 3 artikelen waarin ze het opnam voor DSK, zonder echter bekend te maken dat zij zijn minnares was.

Destijds kreeg ze voor dat engagement zelfs complimenten van Anne Sinclair, de bedrogen echtgenote van DSK. Het was via Sinclair dat DSK toen kennis maakte met Iacub.

Vandaar dat wij bijgaand tegeltje met spreuk vandaag kiezen voor de voormalige topeconoom die vrouwen het liefst als wisselgeld ziet.

Lees ook:DSK’s ideale bezigheid is groepsseks
Lees ook:Boek van ex-minnares DSK: ‘Hij is half mens, half zwijn’
Lees ook:Strauss-Kahn (ex IMF) klaagt kamermeisje aan wegens verkrachting!
Lees ook:DSK erkent nu dat hij Franse schrijfster ‘besprong’
Lees ook:DSK: de seksuele allesvreter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>