Rapper Danny Brown wordt live on stage gepijpt

DannyBrownSensatie alom in de VS. Rapper Danny Brown heeft tijdens een optreden orale seks ontvangen van een vrouwelijke fan.

Hij rapte verder terwijl een echte groupie zijn broek naar beneden deed en aan het zuigen sloeg……..

Zo laat een ooggetuige weten op Reddit.com.

Het orale treffen gebeurde afgelopen weekend  in Minneapolis en op het internet circuleren inmiddels de bewijzen via foto’sDanny Brown is vooral bekend om zijn grove en seksueel getinte teksten. Hij twitterde later met rapper Kendrick Lamar over het gebeuren.’U really just got the head on stage stanny???’, vroeg Lamar hem. Hierop stuurde Brown: ‘didn’t miss one bar’. Beide heren verwijderden deze tweets weer.

De vrouwelijke rapper Kitty Pryde die met Danny Brown op tournee is, heeft het opgenomen voor haar collega. Zij schreef dat Brown juist het slachtoffer was van aanranding.

‘Ik ben boos omdat er iemand is die dacht dat het oké was om iemand anders zijn broek naar beneden te trekken tijdens een optreden in een zaal voor 700 mensen. Ik ben boos omdat die persoon dacht dat het goed was om een seksuele handeling te verrichten, zonder dat de ander daarmee had ingestemd.”Ik ben boos omdat niemand haar wegstuurde. Ik ben boos omdat Danny zich op dat moment moest afvragen wat hij hiermee moest doen.’

Volgens Pryde wordt er met 2 maten gemeten als het gaat om seksuele aanrandingen tegen mannen.

Amerika is er hysterisch van…

Lees ook:Bitches zitten aan m’n penis
Lees ook:Lamar Odom in coma na 2 etmalen bordeel-feesten en -beesten
Lees ook:De afscheidswip: Nas wil nog 1x met Kelis om het af te leren
Lees ook:Rapper T.I. overgeplaatst na seks in zijn cel
Lees ook:Rapper Christ Bearer die zijn penis afhakte voelt zich nu God zelve

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>