Onenightstand Johnny de Mol klapt uit de school: “Hij mag niet klagen…”

KimBertinKim Bertin is een Vlaams naaktmodel is zij voelt zich ‘genaaid’ door Johnny de Mol.

Een week na de breuk met Josje van K3 speelde Kim een rolletje in Crimi Clown. Ze moest een seksscène doen met Johnny en hij wilde dat niet alleen bij fictie laten.

Hij verleidde haar dus mee te gaan naar zijn hotelkamer. “We hebben ons samen gedoucht. Daarna ging het verder en zijn we in bed beland en hadden we seks……”

Daarover bericht AT5

Kim heeft dubbele gevoelens overgehouden aan het avontuurtje. ‘Ik heb geen spijt dat het gebeurd is, maar op een aantal vlakken dan weer wel’, zegt ze in een Belgische site

“Hij vloog echt van het ene uiterste naar het andere. Eerst noemde hij me een bitch, daarna was ik weer zijn schatje. Hij had precies 2 gezichten. Op de opnames had hij al aangegeven dat hij moe was, maar met al die drank erbij.”

In bed was hij minder agressief. “Ik hou wel van een stevige aanpak, zolang ik er maar geen verwondingen aan over hou. Het was normale seks, híj heeft me niet gewurgd of uit het bed gemept”, zegt Kim.

Toch voelt ze zich gebruikt. “Als hij me niet gebruikt zou hebben, had hij wel al moeite gedaan om daarna nog eens iets te laten weten. Voor hem was ik gewoon een pleziertje, een meisje dat hij wel eens wou gebruiken.”

Voor Kim was het in ieder geval geen plezierig einde. Ze denkt ook bepaald niet ze zijn eerste one-night-stand was. Wel was ze tevreden met de ‘lengte’ van Johnny. “Hij mag niet klagen”. aldus Kim.

Lees ook:Roddelkoningin Johan Derksen: ‘Johnny de Mol heeft seks met al zijn vrouwelijke gasten’
Lees ook:Condoom-automaat levert niet als je teveel gezopen hebt
Lees ook:Vrouwen voelen zich na de menopauze vrijer en blijer bij de seks
Lees ook:Opa sterft vlak voor zijn laatste nummertje
Lees ook:Gwyneth Paltrow en Johnny Depp lid van de Mile High Club

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>