Arie Boomsma viert 40ste verjaardag naakt op Men’s Health

ArieBoomsmaMen'sHealthDe grootste homo- en christennvrind van Nederland staat deze maand in zijn getrainde naakte niksie op de omslag van Men’s Health.

De favoriete gymleraar van LINDA (de Mol) en consorten laat zien dat hij en zijn wasbordje, ondanks dat hij afgelopen weekend 40 werd, wel degelijk hun mannetjes staan…….

In Men’s Health vertelt hij deze maand over zijn persoonlijke fitnessregime. Ik blijf mijn eigen records breken met pull-ups en box jumps. Ik maak overal een wedstrijd van. Wanneer ik op straat loop, zie ik overal mogelijkheden om te trainen.

Wat het trainen Arie dan brengt, wil Men’s Health weten. Energie vooral. Door het trainen kan ik mijn werk goed aan, de lange dagen, de emotionele onderwerpen. Ik ben mentaal sterker, veerkrachtiger en optimistischer doordat ik train.

Lees ook:Belgische sportman-vrouwen doen b(r)oekje open over seks voor de wedstrijd
Lees ook:Hoe vaak denken mannen dat vrouwen masturberen? En vice versa?
Lees ook:De penisschilder en zijn kwast
Lees ook:Klaarkomen in de sportschool
Lees ook:Tijd voor het vallei-orgasme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>