Seksrobots lijken onvermijdelijk

sexrobotStofzuigende robots zijn er al, opblaaspoppen zijn er allang, dus het is onvermijdelijk dat er in de toekomst ook seksrobots komen……

Dat voorspelt professor en robotexpert Rodney Brooks.

Wetenschappers werken aan ‘sociale’ robots, die menselijke eigenschappen hebben. Ongetwijfeld zullen er ook robots gemaakt worden die onze seksuele behoeften gaan bevredigen.

“Elke technologie is tot nu toe voortgestuwd door seks”, aldus de wetenschapper in de Australische krant The Courier-Mail.

“Kijk naar fotografie in de 19e eeuw, videorecorders en natuurlijk internet. Dus ja, er komen seksrobots, al wordt dat niet persé een specifiek kenmerk van robots.”

Volgens Brooks zijn er 2 scenario’s voor de seksrobot. Of het wordt een speeltje dat door iemand bediend wordt, of het gaat verder en zullen mensen zelfs robots trouwen.

“Eerst zal men seks met robots raar vinden, maar als er eenmaal een verhaal in een blad als de Cosmo komt met de strekking ‘ik had seks met een robot en het was geweldig’, zullen velen het gaan uitproberen”, zegt wetenschapper David Levy in LiveScience.

Japanse wetenschappers werken momenteel aan seksrobots met een ‘realistische’ siliconenhuid, de zogenaamde Actroids.

Lees ook:Roxxxy en consorten: sexrobots dienen wel goed opgevoed te worden
Lees ook:Over 25 jaar doet iedereen het met een seks-robot
Lees ook:Robot-hoeren in opkomst!
Lees ook:Seksrobots veroveren de markt
Lees ook:Hoe leuk is seks met een robot?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Seksrobots lijken onvermijdelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>