Nu te koop: Playboyfoto van de maan

Een Amerikaans veilinghuis brengt deze maand een sexy stukje ruimtevaartgeschiedenis op de markt: een pin-up die naar de maan is geweest.

De blootfoto van Miss Augustus 1967 werd aan boord gesmokkeld als grapje voor de bemanning van de Apollo 12…………..

Een blaadje van de Playboy-kalender uit het jaar van Apollo 12, werd stiekem door het grondpersoneel met klitteband vastgemaakt achter een paneel in het ruimtevaarttoestel.

Terwijl zijn 2 collega’s het maanoppervlak onderzochten, vond de achtergebleven Richard Gordon de afbeelding van de topless DeDe Lind, met het opschrift ‘kaart van een hemel(s)lichaam’.

Gordon bewaarde het plaatje als souvenir en wil het nu verkopen. De maan-pin-up moet minstens $3000,- opbrengen. Het veilinghuis omschrijft de foto als ‘een tikkie versleten, maar dat is niet zo gek na een reis van 750.000 kilometer heen en terug’.

Overigens hadden Gordons collega’s op het maanoppervlak ook niks te klagen: in hun logboekjes zat eveneens een foto verstopt.

Lees ook:Vagina-foto Heleen van Royen nu al verkocht
Lees ook:Dochter Mick Jagger verrast met ‘opa’s porno’
Lees ook:‘Ik hou niet zo van naspel….’
Lees ook:Facebook ziet geen verschil tussen tieten en ellebogen
Lees ook:Johan Vlemmix koopt tamponfoto Heleen van Royen voor zijn vagina-expo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>