Stoere vrouwen zijn trots op hun borsten

Het kan niemand ook dit jaar ontgaan zijn dat oktober weer de maand van de borstkanker is.

Er ligt opnieuw een prachtige Pink Ribbon glossy in de schappen en er is weer veel publiciteit gegenereerd voor deze ziekte, die een ladykiller kan zijn.

Het moeten missen van 1 of beide borsten is, ondanks dat er gelukkig veel reconstructiemogelijkheden zijn, een aanslag op het gevoel van vrouwelijkheid voor iedere getroffene.

Want ondanks massale ontevredenheid, ligt het toch eigenlijk in de vrouwenaard op trots te zijn op haar borsten.

Van dat gegeven maakte fotograaf Jordan Matter gretig en smaakvol gebruik……….

Hij bundelde 80 vrouwen met blote borsten en statements over die borsten in het boek UNCOVERED.

In haar voorwoord schrijft auteur Susan Seligson wat alle mannen vrouwen al weten: ‘Of ze nu onder kleding verborgen zitten, er half uithangen omdat de mode dit op dat moment voorschrijft of dat ze schaamteloos bloot zijn: borsten doen er toe!’

Gedurende een periode van 6 jaar fotografeerde Jordan Matter al deze vrouwen ‘blootsborsts’ in New York City. Ze zijn van alle leeftijden, soorten en maten en allemaal werkten ze vrijwillig mee. Na de shoots waren ze stuk voor stuk euforisch over deze bijzondere onconventionele ervaring om en plein public zo naakt te zijn zonder dat het ook maar 1 moment ranzig werd.

De fotograaf hierover: “Ik heb geleerd dat de schoonheid van een vrouw ligt in hoe ze zichzelf ziet. De mening die vrouwen over hun lichaam hebben is vaak vernietigend, omdat ze zo streng zijn voor zichzelf. Maar zodra de vrouwen die ik mocht fotograferen zich meer en meer op hun gemak voelden, hadden ze ook geen haast meer om hun shirtjes weer aan te doen. Ze voelden zich bevrijd. Een van de vrouwen zei: Je hebt geen idee wat je voor me betekend hebt!”

Een preview van deze stoere vrouwen met prachtborsten vind je HIER

Lees ook:Spice Girls zijn intiem met elkaars borsten
Lees ook:Topless is uit, maar NL vrouwen zijn fier op hun voorgevel
Lees ook:Man ternauwernood aan borsten-wurging ontsnapt door vrouw met cup 100-E
Lees ook:Daarom zijn vrouwen zo dol op hun borsten!
Lees ook:Vrouw met cup A wil met 13e borstvergroting naar cup QQQ

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>