Blote borsten uit Venga Boys-clip eenmalig live te zien

De afgelopen maand brachten de Vengaboys in aanloop naar het WK voetbal een opmerkelijke clip uit rondom het nummer ‘2 Brazil’.

In de video zijn alleen maar borsten te zien, voorzien van kunstzinnige plakkers op de tepels die zijn ontworpen door diverse designers als onder andere Bas Kosters.

Inmiddels is de clip alleen al via Youtube meer dan 4 miljoen keer bekeken en scoort het nummer wereldwijd.

De Vengaboys vinden het schandalig dat YouTube een leeftijdsgrens heeft ingesteld, vooral voor jongens van 15 met gierende hormonen.

Om dit succes te vieren zullen de borsten uit de clip een éénmalig optreden verzorgen tijdens het uitbundige feest House of Bad Habits, dat aanstaande zaterdag 28 juni 2014  in de tuin van het Hilton Amsterdam wordt georganiseerd.

De videoclip ‘Brazil’ is geregisseerd door het duo INE & SANNE en de borsten werden speciaal geselecteerd door Playmate manager Sidney Brandeis.

Lees ook:Meidenband ADAM doet orgasme-act niet op podium
Lees ook:Lady GaGa’s naakte clip in de vrouwenvleugel
Lees ook:Horror past uitstekend bij seks
Lees ook:Venga Boys willen scoren met tieten, tieten en euh tieten
Lees ook:Kinky Fifty Shades Of Grey – clip van The weeknd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>