Run op butt-plugs is Parijse sexshops

ButtPlugParisMcCartyJa wij in Nederland kennen al jaren ‘Kabouter Buttplug’, na veel Rotterdamse omzwervingen nu ergens bij de Kunsthal belandt.

Kunstenaar Paul McCarthy (nee niet die Beatle) is dol op deze suggestieve vorm en maakte afgelopen herfst voor de Franse hoofdstad een opblaasbaar mega-exemplaar.

De alternatieve sterk gestileerde kerstboom verdween er al snel uit het straatbeeld. Maar sinds het verdwenen is, lijkt het alsof de Parijzenaars de echte butt plug ontdekt hebben……….

De sekshops in de lichtstad kunnen de vraag nauwelijks bijhouden. “Normaal verkochten we 50 stuks per maand, maar dat is nu opgelopen tot meer dan 1000″, zegt Richard Fhal, exploitant van een aantal seksshops.

Ook online is de vraag naar de anale verwenner sterk gestegen. Vroeger kreeg hij vooral mannen en homo’s over de vloer, maar vandaag is al de helft van de kopers vrouw.

Lees ook:Condoomtekort in Kenia
Lees ook:Walter van Beirendonck stuurt modellen met buttplugs catwalk op
Lees ook:Paniek in pornoland: tweede geval hiv in een paar weken
Lees ook:Lief & kinky: My Little Pony anaal plugs
Lees ook:Heteromannen vaker op zoek naar anale seks dan homomannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>