Coca Cola als oppepper voor het seksleven

Zoals Keloggs Cornflakes ooit werden ontwikkeld om masturberen van kinderen tegen te gaan, werd de echte ouderwetse Coca Cola in de markt gezet om o.a. de seksuele driften te stimuleren…….

In 1869 verhuisde Dokter John Stith Pemberton naar Atlanta, waar hij een lucratieve handel begon in een door hem ontwikkeld drankje dat hij met veel succes verkocht onder de naam ‘Pemberton’s French Wine Coca.

Het was gebaseerd op een vergelijkbaar Europees drankje ‘Vin Mariani uit een combinatie van Bordeauxwijn en een extract van bladen van de cocaplant.

Dr Pemberton, zelf een morfineverslaafde geworden nadat hij verwondingen had opgelopen in de Burgeroorlog, zag het succes van Mariani en besloot een eigen versie te maken. Zijn ‘Pemberton’s French Wine Coca’ zette hij op de markt als ‘een fantastische opkikker voor je seksorganen’.

In die tijd werd het coca-extract vooral gebruikt in geneesmiddelen, voor drankjes ter bevordering van de seksuele drift en behandeling van spijsverteringsproblemen, voor zenuwkalmerende middelen en als drankje tegen veroudering.

Nadat in Atlanta in 1885 een verbod op alcoholische drank werd uitgevaardigd, verving Pemberton de wijn in zijn drankje door suikerstroop.

Hij besloot een definitieve keuze te maken voor de formule van zijn drank en Frank Robinson, een van Pembertons partners en deels eigenaar van zijn bedrijf, bedacht de naam Coca Cola, het handelsmerk en logo.

In 1887 werd aan het Coca-Cola handelsmerk een patent toegekend. Jacobs Pharmacy in Atlanta, Georgia, was de eerste zaak waar Coca Cola werd verkocht. De cocaïne werd pas in 1905 uit het drankje verwijderd, waardoor de definitieve formule ontstond zoals we deze tegenwoordig nog kennen.

Lees ook:Verkrachter loopt HIV op van 1 van zijn slachtoffers
Lees ook:Zelfs Rihanna geschokt door wat er in Thaise seksshows allemaal uit vagina’s rolt
Lees ook:Cafeïne met alcohol: top combi voor hete seks
Lees ook:Mannen die ‘Dick’ heten zijn de lul
Lees ook:Venezolaanse smokkelt 1,7 kg coke ín haar borsten mee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>