Heb je een wortel-penis of meer een courgette-piemel?

LoveGuideCondomsDe Taiwanese designstudent Guan-Hao ontwierp als afstudeeropdracht ‘Love Guide’ condooms.

De rubbertjes worden de laatste jaren al in allerlei kleuren, smaken en maten gemaakt, maar eigenlijk is de pasvorm elke keer hetzelfde.

Daarom ontwierp hij ze in allerlei piemel-vormen die zijn terug te voeren op fruit……

“Studies tonen aan dat 60% van de condoomgebruikers de verkeerde maat koopt. Behalve dat dit niet erg comfortabel is, vergroot het ook het risico op het scheuren of afglijden van een condoom,” legt Guan-Hao uit, die industrieel design studeert aan de National Taipei University of Technology in Taiwan.

Als man heb je de keuze om aan veilige seks te doen in de vorm en grootte van een komkommer, wortel, banaan, raap of courgette.  Het gaat met name om de omvang van de penis, iets waar vrouwen meer van merken dan van de lengte van de jongeheer.

Elk type komt in een speciaal ontworpen hoesje met in elke verpakking 12 stuks. Elk exemplaar is op zijn beurt nog eens individeel verpakt, zodat het schijfjes banaan, komkommer, enzovoort lijken.

Het ontwerp van Guan-Hao won dit jaar al verschillende prijzen in designwedstrijden. Het zal niet lang duren, dunkt ons, voor een fabrikant dit oppakt. En nu maar eens kijken op welke jouw piemel of die van je vriend het meest lijkt!

4187e5e4445e5def4434c3b3d86c55fc
Komkommer (Ø 30 mm)


Wortel (Ø 35 mm)


Banaan (Ø 40 mm)


Raap  (Ø 45 mm)


Courgette (Ø 50 mm)

Lees ook:WK Voetbal-condooms gaan als de brandweer
Lees ook:Beschrijf de penis van je vriend: banaan, wortel, een blik bonen
Lees ook:Durex geeft extra speeltijd bij voetbalwedstrijden aan
Lees ook:Hoe perziken zeer opwindend zijn
Lees ook:Sekspakket voor partycrashers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>